Partyflock
 
­

Den Haag maakt zich klaar voor nieuwe editie Incognito

anoniem gepubliceerd op
flyer Incognito II
FeestIncognito II · The Mystery of the Harder Styles
OrganisatieBML Events
LocatieClub Seven Site
Datumzaterdag 7 april 2012
StadDen Haag
Het is tien uur in de ochtend op een kalm ogende zaterdag in april. Den Haag staat op van een roerige werkweek. De meeste inwoners van de hoofdstad van Zuid-Holland genieten van een kop koffie en pakken de rust eens goed beet. Deze mensen weten echter niet wat hun die avond eigenlijk te wachten staat...De Prinsegracht 14 denkt namelijk niet aan rust, of het rustig nuttigen van een bakkie koffie, nee, er moet geknald worden! Club Club Seven maakt zich klaar voor de tweede editie van Incognito 'The Mystery of the Harder Styles.'

De eerste editie mocht een groot succes genoemd worden met o.a. Kevin Kaos en Low-E in de schijnwerpers. Eerstgenoemde is er deze nieuwe editie weer bij. Ook in de line-up staan de talentvolle Stereotuners, bekend van o.a. de tracks 'House Dog', 'Fantasy' en 'Every Single Day'. De talenten Pittboy en Hard Society zijn ook weer present. Ook heeft de organisatie weer een hardcore act die afsluit en voor deze editie is dat DJ Mindfuck. Deze Haagse DJ weet wel wat knallen is en zal de oren weer goed op de proef gaan stellen. Area 1 zal worden gehost door MC Bruno Anthony, ookwel bekend van o.a. het succesvolle concept Gekkehouse.

Incognito II zal zich verspreiden over 2 area's. In de tweede area zijn Audacious, Mighty M ft. Mr.P en Addiction te zien. Ook deze dj's zullen het publiek verwennen en vermaken met de lekkerste hardstyle soundz. Deze area zal gehosted worden door MC D-Lyric & M-Core.

Line-up
Area 1

Kevin Kaos
Stereotuners
Pittboy
Hard Society
Mindfuck
Hosted by: MC Bruno Anthony

Area 2:
Mr. P ft. Mighty
Audacious
Addiction
Hosted by: MC M-Core & MC D-Lyric

Denk jij dat je klaar bent voor beukende kicks, oorverdovende screeches en een kwart-dag helemaal uit je plaat gaan! Kom Incognito II versterken en maak Den Haag weer tot een stad waar de hardere stijlen de boventoon voeren.

Tickets
Pre-sale:€7,-
Deurverkoop:€10,-

Zet hem in je agenda en kom naar Incognito II: The Mystery of the Harder Styles!