Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf Queensday edition in &ZO Groningen

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
3 april 2012
Maandag 30 april is het, zoals jullie allen weten, Koninginnedag en om deze dag nog specialer te maken, is er in Club &ZO te Groningen de Koninklijke editie van Soixante Neuf 050. Aangezien Soixante Neuf constant wil blijven verrassen, vindt deze editie plaats in een voor de organisatie nieuwe en verfrissende locatie, waardoor het gegarandeerd weer een wervelende uitverkochte editie zal worden.

Aangezien Koninginnedag wordt gezien als het grootste feest van ons land en zelfs over de gehele wereld men het heeft over het 'oranje feest', kan Soixante Neuf niets anders doen dan haar steentje bij te dragen aan dit wereldse spektakel. Vandaar dat de line-up niet anders kan worden omschreven als keihard.
- Yellow Claw
- Nizzle & Jim Aasgier ft. Bizzey
- DJ / MC Lady Bee / Mitchell Supreme
- Smash Parker
- Reflexx & B-Short

Winactie!
Soixante Neuf is up-to-date met 'social media' en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg Soixante Neuf toe op Twitter.com, like us op Facebook.com and be part of the Soixante Neuf movement!

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. De hosting wordt gedaan door Ryan (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! Let op, er is een streng deurbeleid. ID verplicht en er heerst een Zero Tolerance beleid.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 11,- en zijn verkrijgbaar via Soixante Neuf.nl, Seedance.nl, Ticketscript.nl en alle Free Record shops. Tevens zal er ook deurverkoop zijn.

For VIP reservation please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited Vip tables available)