Partyflock
 
­

Puurr genieten op grote hoogte

anoniem gepubliceerd op
Zeven jaar geleden opende Puurr haar deuren in de Haagse Prinsestraat. Het prachtige pand staat bekend als een hedendaagse moderne lifestyle shop. Puurr was de eerste echte conceptwinkel in Den Haag waar fashion, gadgets, cosmetica, boeken en kunst naadloos in elkaar samensmelten.

Puurr is meer dan een winkel alleen, Puurr is een gevoel, Puurr staat voor beleving. Om die beleving nog krachtiger te kunnen ervaren, organiseert Puurr op vrijdag 13 april een exclusieve 'dinner & dance' party in The Penthouse, het prachtige bar-restaurant op de 42e verdieping van de Haagse Toren.

Walking Dinner
De avond start met een exquise 7-gangen walking dinner. Heerlijk ongedwongen dineren op grote hoogte. In totaal 250 mensen kunnen genieten van zeven diverse gerechten uit de Fusion keuken van The Penthouse. Het restaurant is sinds de opening in 2011 alle weekenden volgeboekt. Buiten het feit dat de locatie een prachtige entourage biedt, zegt dit iets over het culinaire niveau wat hier geserveerd wordt.

Excentriek entertainment
Een avondje Puurr is een belevenis op zichzelf. Dan is een hapje, een drankje en een dansje niet voldoende voor een goed avondje uit. Puurr biedt meer. Gedurende de avond kun je als bezoeker tijdens het Roulette prachtige prijzen in de wacht slepen die gesponsord worden door de Puurr merken. De croupiers van Casino 4 Events zorgen voor een avondvullende show met doorlopende verrassingen.

Puurr staat ook voor ontspanning. Medio 2012 zal Bibou een van haar city Spa's huisvesten in de Puurr Store. Tijdens het evenement kom je in aanraking met diverse geuren en verzorgingsproducten in de Bibou Welness Corner. Daarnaast maak je bij het roulette kans op een parfumworkshop voor 10 personen.

De hoofdprijs bij het Roulette is een compleet op gemaakt colbert van The Tailors. Waar tref je nog aan dat je 'in store' een pak op maat kan laten maken? Juist, bij Puurr. Vrijdag de 13e kunt u exact beleven wat dit vakmanschap zo bijzonder maakt.

Na het diner mag er zeker ook gedanst worden. Puurr herkent zich in een ontwikkeld dance geluid. Van soulfull lounge tot 'sophisticated' Deep House en van Nu-Funk Disco tot de melodieuze tech-house. Puurr hecht waarde aan een perfecte opbouw waardoor de sfeer ook gewaarborgd blijft. Roger Willemsen, Steelo, Floris Groeneveld en het duo Kraver ontfermen zich over de muzikale invulling. Om je nog meer in de watten te leggen tijdens deze avond ontvang je het eerste exemplaar van de dubbel CD: Puurr lifestyle Sessions Volume 1. Deze mixcompilatie bevat twee Cd's. CD 1 heet Life en is gemixt door Floris Groeneveld (Flowers Greenfield). CD 2 heet Style en is gemixt door Kraver. U zult aangenaam verrast zijn door 'the sound of Puurr.'

Belangrijke informatie
Er zijn voor dit evenement twee soorten tickets beschikbaar. Het dinerticket kost € 65,00 en is inclusief welkomstdrankje, 7-gangen diner (maaltijdvervangend) en partyticket. Je wordt verwacht tussen 18:00 en 19:00 uur aanwezig te zijn. Vanaf 21:30 uur kun je mee komen feesten tot de klok van 02:00 uur. Hiervoor kun je een ticket bestellen voor de prijs van € 15,00. Beide tickets zijn online te verkrijgen via www.Paylogictickets.nl. Fysieke kaarten zijn ook te koop bij de kassa in de Puurr Store. Parkeren kan op de Valet Parking naast de Haagse Toren.