Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers trapt af in Beachclub Fonk

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
27 maart 2012
Latin Lovers heeft de geweldige eer om een Grand Opening af te trappen van een van de nieuwste strandclub sensaties in Scheveningen: Beachclub Fonk Beach! Voorheen was dit bij iedereen bekend als de Brunotti Beach House, maar zij gaan verder met een compleet verbouwde en unieke strandclub. Na een aantal jaar was het tijd voor een frisse wind op alle mogelijke manieren en het resultaat kun je zelf zien tijdens de Grand Opening met Latin Lovers op zaterdag 14 april met de artiesten Gregor Salto, Leroy Styles, Jasper Clash, Undercontrol & MC Roga!

Alweer voor het vierde jaar strijkt Latin Lovers neer in het altijd populaire Scheveningen. Van 22.00 tot 04.00 uur is deze nieuwe maar vooral unieke en hippe strandtent het decor voor een lekker strandfeestje. Lekker in de open lucht (bij mooi weer is het dak open, bij slecht weer is het altijd overdekt en lekker warm) genieten van de lekkerste trommels, cocktails en een kolkende dansvloer. Op je slippers met het zand tussen je tenen, genieten van de zomer, dat willen jullie natuurlijk allemaal! Beachclub Fonk Beach en Latin Lovers zullen jou deze zomer zeker niet teleurstellen en op zaterdag 14 april wordt het een heerlijk strandfeest waar iedereen na een koude winter naar snakt!

Voor de Grand Opening gaat Latin Lovers natuurlijk flink uitpakken. Wat te denken van de koning van de salsa en de latin ritmes? Juist, Gregor Salto is zijn naam! Toen hij hoorde dat Latin Lovers weer strandfeestjes ging doen in Scheveningen, was hij de eerste die meteen 'ja' zei! Maar ook Leroy Styles is een trouw gezicht in de booth van Latin Lovers en ook Leroy heeft laten weten er onwijs veel zin in te hebben. Vaste residents en trouwe honden van het eerste uur Jasper Clash met zijn sexy sound en Undercontrol met een wervelende back 2 back sessie maken de Grand Opening nu al tot een legendarisch feest! MC Roga on the mic trouwens baby!

Speciaal voor het strand: Ladytickets!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor de Grand Opening graag iets terug. Voor een bedrag van €17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via Footclub.nl, Ticketscript.com of je haalt ze bij de Free Record Shop bij jou in de buurt.

Speciale VIP tafels
Met zo'n Grand Opening op de agenda hoort natuurlijk de mogelijkheid tot VIP! Met al je vrienden een tafeltje met een flesje drank, op een betere manier kun je het niet vieren toch? Met een beperkt aantal VIP tafels biedt Latin Lovers een uniek assortiment aan. Voor meer informatie en reserveringen stuur je een mailtje naar vip@footclub.nl

Volg Footclub!
Wil jij als eerste op de hoogte blijven van alle ins -en outs betreffende Latin Lovers in de nieuwe locatie Beachclub Fonk Beach in Scheveningen? Volg Latin Lovers dan nu via Twitter.com of voeg Latin Lovers toe op Facebook.com en laat gelijk even weten of je Latin Lovers leuk vindt!