Partyflock
 
­

Een verrassend en veelzijdig heden met Exceptionnel-Dream · In het binnenste der aarde

gepubliceerd door , op
'Een sensueel erotisch feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt!'

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? De weekenden in Zuid-Limburg vragen om iets speciaals, even er tussen uit met je beste vrienden en bekenden, in het toch al zo drukke leven. Je laten verwennen met een knipoog richting natuur met een vleugje erotiek. In het weekend van 14 april en Nederlands bekendste wieler-klassieker 'De Amstel Gold Race' is Valkenburg en Maastricht dubbelgezellig.

Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met de adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. Het historische mergeldorp even ten noorden van Maastricht met tal van vele verborgen schoonheden en een adembenemende natuur, wordt ook wel de parel van het mergelland genoemd. Tijdens een steile klim met uitzicht over de vallei 'Ingendael' kom je vervolgens in de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergelgrotten van Berg en Terblijt. De party Exceptionnel-Dream (voorheen Gold) zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 4.000 fonkelende kaarsen.

Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De 'Caves' zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party's onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area's en een uitgebreide luxe lounge area met champagne bar en chocolade fontein. Dit jaar zal de organisati het aantal bezoekers beperken en minder mensen toelaten tot de party! Ook worden er extra barren voorzien en zal de vaste Exceptionnel horeca zorgdragen dat er een snellere uitgifte van drank komt! Belangrijke opmerkingen van de gasten van verleden jaar zullen ze zeer ter harte nemen.

De voorverkoop is inmiddels in volle gang en er zijn al ruim 75% van de kaarten verkocht! De hotel-arrangementen van Exceptionnel waren reeds uitverkocht, maar door een afmelding van een wielerploeg zijn er extra kamers ter beschikking gekomen! Dit is dus echt je allerlaatste kans om tegenover de Cave een slaapplaats te bemachtigen! Exceptionnel tovert een strakke line-up met o.a.; DJ Jean, Randy Katana, Santito, MEM, Eric van Kleef, Renji, Joia Vita, Mathon, Joeri, Tony da Groove, Danco en Midix.


Tickets kosten €47,50 en zijn te bestellen bij Paylogictickets.­nl, Primera stores en de FRS (Free Record Shops) in België. In de prijs mee inbegrepen zijn entertainment, ice, sweets, fruit, candy, goody bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

Meer info zie tevens de speciale website: www.exceptionnel-dream.nl of www.xceptionnel.eu

Dresscode is sexy wit, zilver en goud of combi. Toegang uitsluitend voor couples en single dames. De eerste 100 single dames die zich aanmelden hebben gratis toegang tot de party.

' We will see you at the cave! '

7 opmerkingen

 
Artiest Renji
Superconcept en een van de hoogtepunten in het jaar!!

:woep:
Ja Ja wij zijn er ook met veel vriendjes,

Joepie

Y&­J xxx
 
Mijn oog viel gelijk op de champagne bar en chocolade fontein, HEERLIJK hoor!!
Heb er zin in!