Partyflock
 
­ Nederland

New Dutch School // Warehouse

gepubliceerd door , op
Op 8 april vindt er weer een New Dutch School // Warehouse #2 plaats in Loods008 in Arnhem. De leegstaande loods is op eerste Paasdag van 13.00 uur tot 00.00 uur het terrein van New Dutch School.

New Dutch School is een collectief uit Arnhem met een diepe passie voor elektronische muziek, visuele experimenten en de techniek tussen deze twee kunstvormen. Na een enige tijd afwezig te zijn geweest, is het weer tijd voor een tweede Warehouse editie. De eerste Warehouse editie was een groot succes en voor degene die er bij waren was dit dan ook een speciale ervaring. Ook deze keer proberen de jongens van New Dutch School deze status te evenaren.

De afgelopen maanden hebben zij zich vooral bezig gehouden met underground feesten in omgeving Arnhem. De positieve vibes die op deze feesten heersten proberen zij, naar eigen zeggen, op hun tot nu toe grootste event ooit terug te laten komen in een aantal aspecten.

Muziek is één van die aspecten, met trots presenteren zij een line-up waarbij een diepe, donkere en sexy groove centraal staat. De line-up ziet er als volgt uit, de eerste dj is de Fransman Anthony Collins die regelmatig met zijn Ibiza style de DC10 op zijn kop zet. De tracks van de befaamde DJ worden onder andere bij de labels Pokerflat en Vakant uitgebracht. De tweede in het rijtje is de Zwitser Gregorythme die zijn tracks onder de labels Minimood en zijn eigen label Raoul released. Gregorythme heeft zijn kunsten onder andere in Bar25 en Fabric vertoond. Naast de internationale acts zijn er ook twee Dj's van Nederlandse bodem. Reiss die al eerder in de Trouw heeft gespeeld en William Köster van New Dutch School die zijn ervaring in clubs als Studio 80 en Doornroosje heeft opgedaan. Naast het muzikale gedeelte zorgt VJ I_Kill_Bombs voor het visuele geweld wat je van New Dutch School mag verwachten.

Het organiseren en hosten van elektronische muziek evenementen is niet het enige waar New Dutch School zich mee bezig houdt. Zij zijn onlangs ook een boekingskantoor gestart en er staat een mooie zomer op hen te wachten.

Voor meer informatie over New Dutch School kun je terecht op www.newdutchschool.com

2 opmerkingen

zin in! warehouse!