Partyflock
 
­

Peppermill haalt met Wild Romance Nederlandse topartiesten binnen

anoniem gepubliceerd op
Peppermill in Heerlen aan de Beitel 90 wie kent de uitgaansgelegenheid niet, in de meest zuidelijkste provincie van Nederland. Al 31 jaar lang trekt het bezoekers uit heel Limburg en zelfs Belgen en Duitsers, op de parkeerplaats van Peppermill kan men dit aan de verscheidene nummerborden zien. Peppermill komt op paaszondag voor het eerst met een concept waarmee ze totaal in een ander daglicht zal gaan komen te staan. Want voor het eerst uit de geschiedenis van de Peppermill zal er een 21+ party gehouden worden. Limburg is klaar voor een nieuw erotisch dansfeest Wild Romance, waarin artiesten gepland staan die faam hebben gemaakt in allerlei concepten van de Housescene. Van erotisch dansfeest tot mega-evenementen de artiesten hebben er gestaan, en zullen dit jaar ook wederom overal ingepland worden. Speciaal voor Zuid-Nederland zal Sofia Valentine geïntroduceerd worden in een line-up die zijn weerga niet kent, en op een dansfeest die voor volwassenen is ingepland.

Line up
Jean (SlamFM/Mysteryland)
Miss Melody (DanceValley/Salinas on Tour)
Emiel Roché (BITCH/Wasteland)
Michael Saint(DanceVibezz/YSD)
Peter Woodz (Resident Little Sins)
Melvin (Decisions/FFWD Parade)
MC Waai (Love Parade/Discotheek iT Amsterdam 2012)
Introducing Sofia Valentine

Maar hier blijft het niet alleen bij! Diverse decorstukken zullen er geplaatst worden, om een totaal andere sfeer te krijgen tijdens Wild Romance. Ook zal er een speciale chill-room gemaakt worden, waar meer gedaan mag worden dan alleen chillen. Ook is er een masseur aanwezig om de spieren weer soepel te maken om de hele nacht door te kunnen gaan. En als klap op de vuurpijl is er een jacuzzi waar men met meerdere personen in kan uitrusten. Dus neem je zwemkleding en handdoek mee!

Uiteraard zijn er veel optredens van sexy dansers, erotische shows en paaldansers. En een speciale fotohoek waar je je op de foto kan laten zetten. Ook bepaalde artiesten zullen voor of na hun optredens in de fotohoek komen zodat je je met je favoriete artiest kan laten vereeuwigen. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten, rekening houdend dat alle artiesten vanuit de Randstad komen. Wild Romance in Peppermill Heerlen zal je paasweekend naar een hoogtepunt brengen.

Tickets
Reguliere kaart voorverkoop: 20 euro
VIP inclusief alle drank van begin tot einde: 60 euro

Deurverkoop reguliere kaart: 30 euro

Voorverkoop via Peppermill.­nl, Ticketscript.­com en/of alle Free Record Shops.

Winactie
Wil je kans maken op vrijkaarten voeg jezelf toe via BB-ping: 239A6EB8
Of voeg jezelf toe via Hyves en/of Facebook op het netwerk van Wild Romance.

Deur beleid
Toegang alleen voor stellen en dames vanaf 21 jaar (bij twijfel ID tonen), mannen moeten in gezelschap zijn van een dame! Dresscode: Sexy Dress2Impress in de kleuren wit, zilver, zwart en/of een combinatie er van! Jeans, sportkleding en caps verboden! Voldoe je niet aan de eisen kan de toegang geweigerd worden, geen teruggave van betaalde tickets.

1 opmerking

Winactie
Wil je kans maken op vrijkaarten voeg jezelf toe via BB-ping: 239A6EB8
Of voeg jezelf toe via Hyves en/of Facebook op het netwerk van Wild Romance.­