Partyflock
 
­ Nederland

Gaiser doet extra lange live act in de Poema

gepubliceerd door , op
Cancel al je plannen voor het tweede weekend van april maar. En meld je ook maar vast ziek voor de maandag erna. Op vrijdag 13 april is Gaiser, na ruim twee jaar, weer terug in Club Poema RAW om Utrecht zo hard te laten gaan als dat het in tijden niet meer is gegaan!

Wat hij de laatste tijd in zijn studio heeft uitgespookt, is hier in Nederland voor het eerst te horen in Club Poema RAW dit jaar. Dat belooft natuurlijk heel veel na al die mega releases van de afgelopen jaren. Daar bovenop komt ook nog eens kijken dat Gaiser het twee jaar geleden ontzettend veel naar zijn zin heeft gehad in de Poema RAW. Hij kijkt dus ontzettend uit naar deze editie en heeft daarom besloten een extra lange live act te doen! Dit alles bij elkaar maakt het een hele unieke happening waar al veel over wordt gesproken en lang over nagesproken gaat worden.

Behalve de overheerlijke M-nus geluiden kun je deze nacht ook groots verwachten van Utrechtse local Erik Heijting, technopurist Jerry T en Stug resident Bart van Rijn. Ook zij kijken erg uit naar deze editie, van Left, en zijn al druk bezig met het voorbereiden van sets die deze nacht nog specialer gaan maken dan het al is. Gewoon zomaar even tussen Pasen en Koninginnedag door een nachtje zweten van begin tot eind met muziek waarvan niemand meer naar huis wil!

De kaartverkoop is al gestart en er is grote belangstelling voor deze avond. Wees er dus snel bij om je eigen kaartjes te bemachtigen. Je kunt deze bestellen op Carebox-media.nl of op Ticketscript.com.

Hieronder nog een luisterlinkje om alvast in de stemming te komen!