Partyflock
 
­ Nederland

Newsflash Edit Festival 26 mei in Haarlem

gepubliceerd door , op
Edit Festival
15 februari 2012
De lente van 2012 is officieel begonnen... eindelijk! Tijd voor mooi weer, aangename temperaturen, het terras, korte rokjes en bikini's, slippers en natuurlijk techno. De lente is dit jaar niet zomaar een lente. De lente van 2012 is Het seizoen dat in het teken staat van het debuut van Edit Festival in Haarlem! En net zoals de goede voorspellingen voor komende week betreft het weer, zo zijn ook de voorspellingen van het festival. De signalen zijn enkel uiterst positief!

Dat Edit Festival met open armen wordt ontvangen, is ook uit de verkoop van de early-birds gebleken. In februari zijn alle 1000 vroege vogel kaartjes binnen nog geen drie weken over de toonbank gevlogen. Maar ook de reguliere tickets blijken erg in trek. Maar met nog ruim 2 maanden te gaan zijn er nog voldoende kaartjes voor de liefhebbers.

Het terrein
Het mooie weer doet ook de locatie goed: de Veerplas ligt er met de dag mooier bij. Dit recreatiemeertje, met bovendien een zandstrand, ligt naast het NS station Haarlem Spaarnwoude Park, achter de Ikea en de hoge zendmast, ofwel de KPN toren. Het terrein is zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets, of met de auto. Hierbij een paar fotootjes om een indruk te krijgen van de plek waar Edit Festival plaatsvindt. Daar krijg je het toch spontaan warm van!Website en winnen!
Ook de website is inmiddels online. Via www.editfestival.com vind je alle informatie over de artiesten en organisaties, de routebeschrijving en kun je er terecht voor je tickets. Tevens lees je daar over de nieuwste nieuwtjes en speciale WIN-acties. Zo kun je tot 31 maart kans maken op een super EDIT arrangement voor 2 personen, waarbij je naast € 50,- aan munten, een locker, VIP en backstage toegang ook nog eens wordt getrakteerd op een overnachting voor 2 in een hotel in Haarlem inclusief ontbijt. Daarnaast worden er 5 EDIT arrangementen weggegeven waarbij je voor 2 personen VIP ingang, € 25,- aan munten, een locker en backstage toegang krijgt.

Hoe je mee kunt doen? 'Like' Edit Festival op Facebook en post jouw meest indrukwekkende, spraakmakende, hilarische, extravagante, onvergetelijke festivalfoto op de Edit Facebook timeline. Hoe vaker de foto wordt geliked, gedeeld, of wordt besproken, hoe groter de kans op het super EDIT arrangement. Kijk voor meer informatie op www.edtifestival.com. Edit the moment!

Om alvast lekker in de stemming te komen, word je via de Edit Festival Facebook page naast win-acties ook op de hoogte gehouden van nieuwe en oude releases van de artiesten die aanwezig zijn 26 mei. Het enige dat je hoeft te doen is Edit Festival te vind-ik-leuk-en!

Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop voor slechts € 25,- verkrijgbaar via Ticketscript en www.editfestival.com.
Tickets kosten aan de deur € 37,50.

Genoeg voor nu en edit your sunny week!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
eindelijk, hier heeft Haarlem lang op gewacht (Y)
Werkzaam bij WeMusic Company
Eindelijk in Haarlem :bounce:
had het helemaal gemist, maar deze gaat zeker in de agenda :yes:
alles is inderdaad goed aan dit festival, van de locatie tot de namen.... als het weer ook nog is mee zit zou het zomaar het festival van het jaar kunnen worden!!