Partyflock
 
­ Nederland

House Classics
Love is the message

gepubliceerd door , op
House Classics
15 januari 2012
Het Perron presenteert een samenwerkingsverband met de roemruchte Old Skool organisatie Huppels Inc. Deze organisatie die het oude gevoel van saamhorigheid op de dansvloer wil terug brengen is al sinds 1987 actief onder diverse pseudoniemen zoals: Fruit 4 Ears, Blacklight District, MooN International e.a.

Een aantal legendes treden op uit het allereerste begin van de house. Zeer speciaal is het eenmalige optreden van Trevor Fung Verenigd Koninkrijk. Deze 'Originator' draaide de eerste house op Ibiza en Londen in 1986 en inspireerde mensen als Paul Oakenfold, Pete Tong en Marchall Jefferson. Hij komt speciaal uit zijn studio gekropen om een avond neer te zetten met de classics van welleer. Bekend om zijn hoogstaande mixen en edits beloofd dit een magische avond te worden waar de liefhebbers hun vingers bij af kunnen likken.

Niet te vergeten ook Dj Paul Jay die in 1987 uit Londen kwam om de allereerste Acid feesten te organiseren in samenwerking met het bekende ID magazine en zijn welbekende Bliss avonden in club Mazzo. Gecomplementeerd met Angelo D'Onorio en Dj Edgarito die beide al meer dan 20 jaar achter de draaitafels hun kunsten vertonen voor een wereldwijd publiek. Mc Marxman, de welbekende stem van de House, zal de avond hosten.

Kortom een avond waar je mee wordt genomen in een tijd machine die je langs al die klassiekers loodst uit de gouden tijden van de dance. Het Perron is met zijn underground athmosfeer en geweldige geluid natuurlijk de aangewezen club in Rotterdam. Op zaterdag 24 maart om 00.00 uur worden de deuren naar het verleden geopend dus trek je dansschoenen aan en haal je Smiley t-shirt uit de kast.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
(y)