Partyflock
 
­

Het foute feest

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 28 april is het tijd voor de volgende editie van Het foute feest in de Winkel van Sinkel in Utrecht! De oh zo sfeervolle Winkel van Sinkel wordt speciaal omgebouwd tot het foutste feestpaleis van Utrecht. Foute decors, foute mensen in foute outfits, foute DJ's die foute muziek draaien en zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Heb jij ook schoon genoeg van alle politieke correctheid tijdens een avondje uitgaan? Niemand maar dan ook echt niemand die lekker los gaat op de muziek en alle jongens en meiden die veels te veel bezig zijn met hun imago. Het foute feest heeft hier namelijk ook zijn buik van vol en geeft daarom het meest foute feest van Nederland Bij Het foute feest hoef je je er niet voor te schamen dat je dolblij bent dat 2 Unlimited weer bij elkaar is, liefdesbrieven schrijft aan Dries Roelvink en 'Sha-la-lie' best een goed nummer vindt. Tijdens Het foute feest ga je los op alle foute hits van George Baker, Britney Spears of Captain Jack en maak je de dansvloer onveilig met jouw imitatie van Michael Jackson. Zo fout dus! Een blauwe pruik, een matrozenpet of een cowboyhoed is ook helemaal geen gek gezicht. Heel fout dus! Of jezelf verkleden zoals je er normaal met carnaval bij loopt. Ja, fouter dan fout mensen! Het kan altijd nog veel fouter en daarom doet fout Nederland een beroep op jou. Fout, fout..en nog eens fout! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten.

Feest DJ Ruud – Gas op die lollie
Barry Manilow – Copacabana
Scatman John – Scatmans World
Rene Froger – Just say hello
Aka the Junkies – Konijntje
Anita Meijer – Why tell me why
Boney M – Daddy Cool
Diana Ross – Upside Down
Anita Ward – Ring my bell
Zanger Rinus – Hey Marloes
Andre van Duin – Pizzalied

Het foute feest is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het foute feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt niet wilt missen!

Maandelijks is het foute feest te vinden op diverse locaties in Nederland en iedere laatste zaterdag van de maand is er een vaste editie in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Een avondje goed fout is dus nooit te ver weg.

Tickets zijn in de voorverkoop € 10,- (excl. fee) en € 15,- aan de deur. Kaarten zijn online verkrijgbaar via Het foute feest.­com/Unomodo.­com. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij Plato Utrecht (Voorstraat 35 – Utrecht) of via Primera (alle winkels in Nederland/Primera.­nl).