Partyflock
 
­

Atmoz Classics Outdoor op de IJzeren Man in Eindhoven

anoniem gepubliceerd op
flyer Atmoz Classics
FeestAtmoz Classics · Outdoor Festival
Datumzaterdag 23 juni 2012
LocatieDe IJzeren Man Site
Op zaterdag 23 juni a.s. zal er een intiem festival worden georganiseerd bij het recreatiegebied De IJzeren Man in Eindhoven. Het Belgische clubconcept 'Atmoz' zal namelijk voor het eerst in de geschiedenis als outdoor event worden weggezet. Met slechts een beperkt aantal tickets van 1500 is dit feest met recht knus en intiem te noemen. De line-up liegt er niet om, alle helden van weleer zijn aanwezig; Pat Krimson, Yves Deruyter, Francois, Nico Parisi, Daniel June & Gert Corvers staan te trappelen om plaats te nemen achter de draaitafels!

Bij onze Zuiderburen werd eind jaren negentig dancegeschiedenis geschreven. In 1996 werd daar club Atmoz geopend in Hasselt en in 1998 volgde Atmoz in Vosselaar. Het Atmoz-concept bleek ongekend populair bij zowel Belgen als Nederlanders. Kwaliteitsmuziek, dat is wat men hier kreeg voorgeschoteld. Beautiful Music for beautiful people. Het voelde altijd als thuiskomen in de gezellige entourage van de Atmoz en dat werd iedere week weer gevierd met luid getoeter en veel gejuich op de dansvloer.

Verwacht ook dit keer de spannende dance acts zoals vroeger en opvallende decors inclusief special effects en uiteraard de resident dj's. In de Atmoz was het altijd feest! Op 23 juni zal Eindhoven voor heel even trillen op haar grondvesten op die typische Atmoz beats van vroeger. Met maximaal 1500 bezoekers zal de eerste openluchtdiscotheek in Eindhoven een feit worden. Zorg dat je 1 van de tickets weet te bemachtigen en aanwezig bent op dit unieke feest met de sound en people van vroeger. Wanneer je goede herinneringen hebt aan het Atmoz tijdperk mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een Atmoz-reünie, bel je oude stapliefde op en zorg dat ze er bij zijn op zaterdag 23 juni!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- en zijn verkrijgbaar via Paylogic.­nl en alle vestigingen van Primera. Indien nog beschikbaar is er ook deurverkoop, deze kaarten kosten € 22,50.

7 opmerkingen

Totaal niks voor mij, maar ik weet zeker dat er hier in de regio veel animo is voor dit feest. Goed bezig (y)
Nice!
 
2 zaterdagen achter elkaar een feestje in de Ijzeren Man? Toe maar...Niet gewend in Eindhoven. :) Waarschijnlijk wel aanwezig.