Partyflock
 

Trancelicious vs Incognito

gepubliceerd door , op
Evenals alle voorafgaande feesten van Trancelicious belooft de samenwerking met Vinyl entertainment een groot succes te worden. De kaartverkoop is in volle gang en net zoals voorheen zal de sfeer opperbest zijn want dit is het jaar van Erotic Experience vs Trancelicious. Deze 2 magnifieke feesten samen in 1 jasje maakt een explosief extravagant soft erotica Party tot een grandioos succes. De dresscode mag dus wel duidelijk zijn: Dress to Impress! De locatie van Erotic Experience vs Trancelicious is Club Organza.

Club Organza zal zich bewijzen als een geweldige locatie voor dit soort feesten. Voor de mensen die nog nooit in Club Organza zijn geweest en zich afvragen wat voor locatie het eigenlijk is. Club Organza is een locatie die ondanks dat het niet super groot is altijd een goede sfeer ventileert. De bezoekers die er al eens zijn geweest hebben over de locatie alleen maar goede woorden. Waar deze locatie allen het plezier doet met: een ruime dansvloer, gezellige bar en het geweldige barpersoneel wat meehelpt om de avond tot een succes te maken. Dan nog maar te zwijgen over de uitmuntende hygiëne van Club Organza. Het personeel is vriendelijk en beleefd en zal het feest zeker ten goede beïnvloeden. Mad Men Kleding en Afterdarkness zijn aanwezig met een kledingstand met betaalbare prijzen.

Dan de line up voor dit knal feest. Een nieuwkomer in de line up, DJ Remco. Een zeer sympathieke jongen die debuut maakte bij Trancelicious. Dave Ramirez is een jonge DJ die zijn draaikunsten al heeft geëxporteerd naar Ibiza. Alberto V bekend van diverse grote feesten en geliefd bij het party publiek. Michael Saint DJ/organisator/producer en duizendpoot. Frenckel een DJ die solo staat te draaien op een uitverkochte party. Da-Bladez een duo die alleen al door hun enthousiasme niet mogen ontbreken. Alle DJ's waren bij voorgaande edities van Trancelicious aanwezig en zullen op deze kick-off vast weer gaan knallen. Theo en Suze, die de samenwerking zijn aangegaan met Vinyl entertainment, garanderen een topfeest op een toplocatie met top DJ's. De kaartverkoop is in volle gang. Laat je niet teleurstellen er zijn maar 300 kaarten en het gaat best snel.

Voor de entree zijn de volgende prijzen vastgelegd:
€ 15.00 voorverkoop
€ 17.50 deurverkoop

Mannen moeten in gezelschap zijn van een dame. Uitzonderingen daar gelaten. Tevens biedt de locatie ook de gelegenheid om te spelen, ontmoeten, kijken & bekeken te worden, maar vooral ook om te beleven. Gratis parkeren, candy, fruit and many more.

Beleef 't zelf op de 1ste Erotic Experience vs Trancelicious op 30 juni 2012! Klasse & Stijl, Respect, dat is het Motto!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Vinyl Entertainment
Artiest {SHOWLIST artist 63128, 113238}
als dat geen duidelijke taal is.

dan weet ik het ook niet meer;-)