Partyflock
 
­ Nederland

Het succesvolle clubconcept van MTV gaat het land in

gepubliceerd door , op
De succesvolle clubavond Club MTV die sinds 2011 plaatsvindt in de hoofdstad Amsterdam, trekt erop uit en doet als eerste twee clubs in Eindhoven en Leeuwarden aan. Op goede vrijdag 6 april is de Bermuda Eindhoven aan de beurt met Club MTV residents The Partysquad, FeestDJRuud, Henzel & Disco Nova en Jacob van Hage. Zaterdag 7 april staat Club Noa in Leeuwarden in het teken van Club MTV met dezelfde headliners. In plaats van Jacob van Hage draait Punish in het hoge noorden. De naam Club MTV heeft in 2011 een nieuwe betekenis gekregen met een eclectische dansavond waar underground en hits samenkomen, georganiseerd door MTV. De eerste editie vond plaats op 2 april 2011 in AIR in Amsterdam en sindsdien zijn alle edities uitverkocht.

The Partysquad is in eigen land in de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een van de meest populaire DJ formaties, niet in de laatste plaats door hun 12 singles in de Nederlandse charts. Kort nadat Jerry weer helemaal gerevalideerd was, zijn de mannen in 2011 compleet terug gekomen. The Partysquad heeft inmiddels samengewerkt aan eigen producties met veelzijdige grootheden, zoals trots van eigen bodem Afrojack, Laidback Luke, Bassjackers, de Amerikaanse 'Major Lazer (Diplo)', NinjaSonik, 'Dominican princess' Maluca en meer next generation creatievelingen. 'Creatieve chaos' is misschien wel het enige hokje waar The Partysquad met hun internationale en gevarieerde releases enigszins in te duwen zijn. Doe electronic, hiphop, reggae, rock, dance, dubstep en alles wat lekker en rauw is in een blender en je komt in de buurt. Vanaf de eerste Club MTV zijn ze als residents altijd aanwezig.

FeestDJRuud maakt zijn naam waar ongeacht op welk feest hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne. Hij laat je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert tussendoor alvast de helden van de toekomst. Van de smoothest R&B, swingbeat en hiphop via wat happy hardcore en bubbling naar wat harde dubstep bangers en weer terug via sexy house naar moombathon en electro

De Vage Gasten-leden Henzel & Disco Nova hebben de afgelopen jaren het publiek verrast met verschillende sounds. Van UK garage tot baltimore tot knallende electro. Op dit moment is de focus komen te liggen op de door techno geïnspireerde electro. Ook zijn ze vanaf het begin betrokken bij het succesvolle 22tracks.

Jacob van Hage is een van Nederlands grootste DJ/producer talenten en wordt door velen een gouden toekomst voorspeld. Zijn muziek heeft support van o.a. Tiësto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Chuckie, David Guetta, Steve Aoki en vele anderen.

DJ Punish is een DJ uit Sneek die met de dag bekender word. Hij heeft al samen gewerkt met bekende namen zoals Vato Gonzalez, Nylez en Billy the Klit. Ook zijn remixen doen het erg goed. Zo brak hij op Funxdance.nl alle download-records toen hij de eerste keer te gast was in het FunX Dance Weekend.

1 opmerking