Partyflock
 
­ Nederland

Pacha Festival: de complete line-up, full site online en meer

gepubliceerd door , op
Na een periode van lekker maken wordt je eindelijk verblijd met de complete line-up voor de wereldprimeur van het Pacha Festival! Waar we je de afgelopen weken hebben overladen met prachtige namen zoals Luciano, GoldFish live, Sander Kleinenberg, Carl Craig presents 69 live, Dennis Ferrer & Pete Tong, zetten ze deze traditie bij het bekend maken van het laatste deel van de festival line-up gewoon voort.

De tijd is aangebroken om het laatste deel van de programmering van de Pacha Mainstage te onthullen en te vertellen wie er naast GoldFish - Live en Sander Kleinenberg gaan optreden.

Bob Sinclar
Bob Sinclar staat bekend als de playboy van de dance scene. Zijn producties en vele samenwerkingen met wereldartiesten zorgen echter ook ervoor dat hij ook bij vele mannelijke fans populair is. Inmiddels staat Bob al een aantal seizoenen meerdere keren per jaar in de Pacha Ibiza (dit jaar zelfs 8 keer), wat automatisch betekent een stijf uitverkochte Pacha met een uitzinnig publiek.

Sunnery James & Ryan Marciano
In Nederland waren ze al verzekerd van een grote schare fans, inmiddels heeft ook de rest van de wereld kennis gemaakt met de ' Golden Boys'. Sunnery James & Ryan Marciano hebben het afgelopen jaar vele wereldsteden aangedaan (waaronder meerdere malen Pacha NY) en het publiek daar kennis laten maken met hun energieke sets. 19 mei zal één van de schaarse momenten zijn dat ze weer in Nederland te bewonderen zijn.

Junior Jack & Kid Crème
Ook 'Junior Jack & Kid Crème' bekend van hun hit 'Es Samba' staan iedere zomer een aantal keren in de heilige booth van 'Pacha Ibiza' en mogen dus ook tijdens deze wereldpremière niet ontbreken. Deze heren weten met hun zomerse set gevuld met house en techhouse perfect het Ibiza gevoel te vertolken naar de dansvloer.

Hardsoul live ft Candy Dulfer
Dutch finest ROOG & Greg van Bueren aka Hardsoul staan al jaren aan de top van de Nederlandse house scene. Op uitnodiging van Erick Morillo mochten zij meerdere malen hun kunsten vertonen in de Pacha en dat bleek 'A match made in Heaven'. Op de Pacha Mainstage zal ze special live optreden geven aangevuld met het 'Saxy' geluid van niemand minder dan blaasvirtuoos Candy Dulfer; Een unieke combinatie die de zon spontaan zal laten schijnen!

Sarah Main
Sarah Main maakt de line-up op de main complete. Met ontelbaar veel 'Pacha Ibiza' draaiuren op haar CV, is Sarah Main gewoonweg een niet te missen naam op het 'Pacha Festival'.

Pacha festival: line-up
De volledige line-up is bekend en het kan niet anders dan dat het festival seizoen een knallende start gaat beleven met het allereerste Pacha Festival.

De complete line-up:

Pacha Mainstage
Bob Sinclar Frankrijk
Sunnery James & Ryan Marciano Nederland
GoldFish live Zuid-Afrika
Sander Kleinenberg - DVJ set Nederland
Hardsoul live ft. Candy Dulfer Nederland
Junior Jack & Kid Crème Italië
Sarah Main Australië

Cadenza Vagabundos
Luciano (3hrs set) Chili
Michel Cleis Zwitserland
Lee Van Dowski Zwitserland
Cesar Merveille Verenigd Koninkrijk
Frivolous (live) Duitsland

Pure Pacha- All gone Pete Tong
Pete Tong Verenigd Koninkrijk
Dennis Ferrer Verenigde Staten
Carl Craig presents 69 Live Verenigde Staten
Matthias Tanzmann Duitsland
Stacey Pullen Verenigde Staten
2000 and One Nederland
Taras van de Voorde Nederland

Defected in the House
Copyright Verenigd Koninkrijk
Noir Denemarken
Simon Dunmore Verenigd Koninkrijk
Rae (DJ & live PA) Verenigd Koninkrijk
Franky Rizardo Nederland
Roul and Doors & Doors Nederland

Pacha festival: new website online!
Het voorspel van het Festival van dit jaar start op de nieuwe website: www.pachafestival.com. Naast de tekstuele en visuele verrijkingen rondom het Pacha Festival, lees je hier ook meer over de voordelige hotel arrangementen die zijn samengesteld om jouw festivaldag compleet te maken met een overnachting in het centrum van Amsterdam. Ook kom je online extra goed in de stemming door alle nieuwtjes eens rustig na te lezen, je te verdiepen in de info over alle artiesten en draai je volumeknop open bij het bekijken van de vele video's.

Pacha festival: market
Ibiza staat niet alleen als bruisend club Island bekend, ook weten duizenden hun weg te vinden naar de Ibiza Hippie Market; waarvan Las Dalias de bekendste is. Pacha Festival is dan ook aangevuld met een mini Ibiza Market, waar jij jouw slag kan slaan met leuke fashion attributen!

Pacha festival: tickets
Maak de zomerbeleving van het Pacha Festival compleet met jouw zonnige humeur en geniet van vele internationale acts in de vier Pacha area's. Tickets zijn verkrijgbaar via www.pachafestival.com.

Fans blijven op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen via Facebook en www.pachafestival.com

Click here for English

13 opmerkingen

Ziet er toch wel leuk uit hoor!
Ik zet hem als optie :) effe afwachten wat mijn zomerplanning gaat worden....
Leuk dit hoor, goed werk! (Y)
 
:cheer:
 
Deze of amsterdam open air hmm
 
Artiest MizzFi
DAMNN!!!! lekkere line-up !!!!!
Wat een dik feest, kan niet wachten!
Ibiza op een paar minuten van huis:D