Partyflock
 
­

Strictly Techno presents Oscar Mulero

anoniem gepubliceerd op
Strictly Techno luidde op vrijdag 13 januari het nieuwe jaar in met een meer dan geslaagde editie in de thuisbasis Perron. Liefhebbers van rauwe techno weten inmiddels waar ze moeten zijn in Rotterdam. Perron is zonder twijfel de plek waar het op dit moment gebeurt; de rauwe uitstraling, ongedwongen sfeer en de enthousiaste achterban blijken keer op keer de perfecte ingrediënten voor een verantwoord avondje techno. Na een aantal edities in de nieuwe thuisbasis vond de organisatie het tijd voor een speciale editie.

Strictly Techno presenteert daarom met gepaste trots deze keer niemand minder dan technolegende Oscar Mulero. Enkele jaren geleden draaide deze man al een weergaloze set op Strictly Techno in de thuishaven van weleer, Waterfront Rotterdam. Mulero is al meer dan twee decennia een van de meest toonaangevende techno dj's van Spanje. Op zijn goed ontvangen recente album 'Grey fade to Green' toonde hij aan dat hij ook als producer zeer veelzijdig is. Mulero is een dj van kaliber, staat garant voor pompende techno en stond in de loop der jaren op het podium van vrijwel alle respectabele clubs en toonaangevende festivals wereldwijd. Aangezien Mulero ook in Nederland voornamelijk te horen is op de grote evenementen zoals Awakenings, is dit een unieke kans om hem eindelijk weer eens in een kleinere setting aan het werk te zien.

Audio Assault frontman Bas Mooy staat altijd garant voor een portie slopende donkere techno. Hij heeft in de loop der jaren zijn eigen unieke sound gevonden en een grote fanbase in binnen- en buitenland opgebouwd. Zowel op de dansvloer als in de studio is hij altijd trouw gebleven aan zijn pure techno sound. In zijn discografie staan releases op toonaangevende labels als het legendarische Planet Rhythm en zijn eigen Audio Assault. Daar worden binnenkort nog releases aan toegevoegd op labels als Mote Evolver van Luke Slater en het wereldwijd gewaardeerde Perc Trax. Daarnaast verschijnt binnenkort de eerste release op zijn nieuwe label Mord.

Strictly Techno oprichter en gastheer Flink weet als geen ander wat te doen op zijn eigen feestje. Degenen die er de afgelopen edities bij waren hebben het al gehoord en beleefd en de oude garde weet het al jaren. Al 20 jaar maakt hij zich hard voor de techno sound in zijn Rotterdam. Op zijn cv staan vele honderden avondjes vol met getalenteerde dj's, producers en internationale helden. Hij heeft inmiddels met zo'n beetje elke technoheld het podium gedeeld en werd niet voor niks gevraagd om een 2 uur set te doen tussen Jeff Mills en Chris Liebing op Lowlands.

De opwarmers van deze avond zijn een product van eigen bodem. De Rotterdammers Audiowomb timmeren momenteel flink aan de weg met o.a. releases op Bush records, Phobiq, Meleon en Globox. Check hun Soundcloud pagina en oordeel zelf. Dit duo misstaat zeker niet in deze line-up vol techno ervaring.

Geheel tegen de traditie in heeft de organisatie voor deze editie een aantal kaarten in de voorverkoop beschikbaar gesteld, dit om teleurstellingen te voorkomen voor de trouwe Strictly Techno aanhangers.

De organisatie hoopt jullie allen weer te zien. Dit gaat er in elk geval weer eentje worden..dus.

6 opmerkingen

Kga ook zeer zkeer snel is naar Perron!
Uitspraak van XxRoosJehh op zondag 4 maart 2012 om 21:37:
Kga ook zeer zkeer snel is naar Perron!

Moet je zeker doen!! Altijd fijne feestjes daar
 
AIT!!!