Partyflock
 
­ Nederland

XL editie Bedrock Night @ Klinch

gepubliceerd door , op
Bedrock night @ klinch
24 februari 2012
Op vrijdag 13 april staat John Digweed met zijn label Bedrock Records in de Melkweg tijdens klinch. Eerder is al aangekondigd dat Digweed als headliner op klinch in The Max zou draaien. Het programma is nu uitgebreid naar twee zalen en compleet gemaakt met de volgende artiesten: Robert Babicz, Jozif, Charles Webster, Lovebirds, Melon en Tom Ruijg. Een extra grote editie van Bedrock night @ klinch waarbij de muzikale breedte wordt opgezocht in de line-up, maar wel één geheel vormt. Verwacht een avond van deephouse klanken tot melodieuze techno.

Aan het hoofd van Bedrock Records staat John Digweed. Samen met Nick Muir richtte hij Bedrock Records op in 1999. Sindsdien is het label uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke labels uit de scene. Of het nou gaat om het hosten van een club night of het uitbrengen van muziek, het label staat bekend om de hoge kwaliteit. Met een geschiedenis van meer dan 100 single releases, verschillende artiesten, albums en DJ mix compilaties van Jimmy van M, Desyn Massiello en natuurlijk John Digweed zelf.

John Digweed draait zelf al jaren mee als DJ en heeft een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Zijn sets zijn nooit hetzelfde en Digweed blijft met de jaren mee vernieuwen. Hij is een graag geziene gast op feesten en festivals. En met zijn labelavonden weet hij een goede weergave te geven van de Bedrock Records sound. Een breed genre waarbij de grenzen van deephouse worden opgezocht om vervolgens over te vloeien in techno en ambient.

De line-up van Bedrock Records @ klinch is nu compleet met het Poolse electronisch improvisatie talent Robert Babicz, de Londense techno en house producer Jozif, deephouse-goeroe Charles Webster, het soloproject Lovebirds van Knee Deep, Ratio-resident Melon en Tom Ruijg van het Amsterdamse label BangBang!