Partyflock
 
­ Nederland

Wekelijks de beste house in Haarlem met Pressure

gepubliceerd door , op
Ook in maart gaat Pressure (Club 023) door tot in de kleine uurtjes. Tot maar liefst 05.00 uur in de ochtend kun je genieten van meeslepende beats en de exclusieve sfeer waar Pressure om bekend staat. Wederom draaien er dj's van formaat. Wat te denken van de toppers Puresang en Sick Individuals, twee smaakmakende duo's in de housescene. Of het buitengewone talent Mitchell Niemeyer, die pas anderhalf jaar draait maar nu al bekend is van optredens bij Dirty Dutch en trendy strandfeesten, zoals Bloomingdale XXL. Ook de komst van René Amesz belooft veel. Deze doorgewinterde dj weet als geen ander hoe hij volle clubs in vuur en vlam kan zetten.

Op vrijdag 2 maart is het de eer aan Tobias Camman om als eerste achter de draaitafels plaats te nemen. Met zijn swingende house heeft deze resident dj al meerdere keren bewezen dat hij thuishoort bij Pressure. Gevolgd door de heerlijke sounds van Mitchell Niemeyer en de Hillegommer Jethro Galung staat deze line-up garant voor een heerlijke clubavond.

De week erna, op vrijdag 9 maart, heeft Pressure wederom een line-up om van te smullen. Bovendien is het een avond met een Haarlems tintje. Met smaakmaker Roy Dee, die als eerste te horen is, en het buitengewoon talentvolle duo LP & Brugé presenteert Pressure trots van eigen bodem. Tussendoor is het de beurt aan het duo Puresang, bekend van grote clubs in Nederland, zoals Club Rex en Escape.

Minstens zo lekker is de line-up van vrijdag 16 maart, waarin de naam Jaz von D bovenuit steekt. Een jonge dj met meer dan 250 optredens achter zijn naam. Zo is hij een van de vaste gezichten bij Royal Reveal en Ladykillers, populaire concepten in club Escape in Amsterdam. Verder deze avond: de creatieve mixes van Wesley Yoshua en Yorco, gespecialiseerd in latin house.

Op vrijdag 23 maart wederom smaakmakende dj's: Ben Bastion, Andy Jones en niemand minder dan de gevestigde René Amesz zullen hun formidabele sounds ten gehore brengen.

Tot slot nog een spetterende line-up op vrijdag 30 maart. Ferocius, Michel Lima en de Sick Individuals zullen hun opwachting maken. Ongetwijfeld gaat het dak eraf als zij plaatsnemen achter de draaitafels.

Kortom: Pressure staat ook in maart garant voor exclusieve clubavonden met heerlijke sounds van buitengewoon goede dj's. En tot 05.00 uur in de ochtend dus, elke week! Check hier de preview van Pressure:

{argument 'id' ontbreekt}

Op Facebook.com en Club023.nl kan je de laatste info, acties en de line-ups van de komende tijd checken. Word fan want dan maak je kans op mooie prijzen.

De entree tussen 23.00 - 00.00 uur is gratis. Daarna € 5,-. Leeftijd is vanaf 18 jaar en ouder.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
Ben Bastion :-) Goed bezig woutje!