Er is een probleem opgetreden op de data-servers, onder andere fotosets van onze fotografen doen het momenteel niet.
Er wordt hard aan gewerkt!
Partyflock
 
­ Nederland

Royal Houseclassics in eventdome De Box

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 april 2012 organiseert Elite Partytainment i.s.m. Eventdome De De Box in Zoetermeer: Royal Houseclassics. Door middel van een unieke formule heeft de organisatie het voor elkaar gekregen om een zeer exclusief feest te kunnen organiseren voor maximaal 400 personen. Hiermee wil de organisatie zich onderscheiden van alle andere feesten die er op dit gebied zijn. Commercie is vaak de leidraad en daarom zijn feesten vaak groot en massaal, met een breed scala aan muziek en bekende DJ's om een zo groot mogelijk publiek te kunnen trekken.

Elite Partytainment brengt je terug naar de basis van house muziek. Ze nemen je mee terug in de tijd naar de sound van 1990 tot en met 1994. Op chronologische volgorde zullen de tracks van toen de revue passeren om zo de vervlogen jaren optimaal te kunnen herleven.

Door samen te werken met een groep lokale DJ's die allemaal afzonderlijk hun sporen in de houseclassicsscene verdient hebben denkt de organisatie een uniek concept in handen te hebben. DJ Dick, The Sand, Eddie Purgatory en DJ Vandalizer zijn allemaal Zoetermeerse DJ's die onderling afspreken wie wat draait en wanneer, om een zo goed mogelijk evenement neer te zetten voor de bezoeker en waar de muziek centraal staat en niet de DJ. Niet sneller dan 135 bpm te draaien is ook een van de afspraken om een feest neer te zetten dat zijn weerga niet kent.

Elite Partytainment staat garant voor de ultieme beleving van het gevoel van toen gemixt met de nieuwste technologie. Door het geweldige geluid van De De Box en de fantastische lichtshow die speciaal voor dit evenement is toegevoegd staan zij garant voor een echte Royal Houseclassics Party. Doel van deze party: goede muziek, uitstekend licht en geluid, vriendelijke medewerkers en betaalbaar! Iedereen die komt een leuke avond uit heeft!

Door alleen VIP tickets te verkopen geeft de organisatie aan er een speciaal feest voor iedereen van te willen maken en elke bezoeker als een VIP te behandelen. Dat betekent voor iedereen vrij parkeren, gratis garderobe en vrij toegankelijke toiletten. Omdat het een 'Royal' feest is waar iedereen van de VIP status mag genieten verwacht de organisatie dan ook dat een ieder er op zijn mooist uit ziet en minimaal 23 jaar of ouder is. Bij binnenkomst krijgt een ieder een welkomsdrankje aangeboden! Een VIP-ticket kost € 12,50 excl. fee in de voorverkoop. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via de site van De Box.nl.

1 opmerking

 
bedankt