Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij ook een Tickeltie Eigenwijs?

gepubliceerd door , op
Tickeltie Eigenwijs
10 februari 2012
Bij de naam Tickeltie Eigenwijs zal bij de meeste mensen de eerste gedachte zijn van 'Wat is dit nou weer?'. Tickeltie Eigenwijs is een concept van Neverland waar je alle kanten mee op kan.

Op vrijdag 2 september heeft Deventer al een beetje kunnen ervaren wat dit concept inhoud. Ondanks dat de organisatie maar 1 week had om dit op te zetten in verband met de aflassing van een ander evenement, was de opkomst boven verwachting. Neverland presenteert daarom ook vol trots de tweede editie van Tickeltie eigenwijs. Aanstaande vrijdag 2 maart zal Pand 3 in Deventer weer de huisvesting zijn van Tickeltie eigenwijs.

Nadat op de eerste editie de stijlen hardtechno, schranz, techno, tekno aan bod kwamen heeft Neverland dit keer ook weer besloten om een Tickeltie Eigenwijs te zijn. Deze keer zal ook het genre industrial hardcore worden toegevoegd.

Voor deze 2 editie van Tickeltie Eigenwijs heeft Neverland 4 dj talenten uitgenodigd uit het oosten van het land. Jule, Re-activator, Iridium DJ en Project Chryzis zullen samen laten zien dat zij ook een Tickeltie Eigenwijs zijn door hun eigen ding te doen. En samen er een feest van te maken in Pand 3 in Deventer.

Voor de mensen die nog nooit in Pand 3 zijn geweest en zich afvragen wat voor locatie het eigenlijk is. Pand 3 is een underground locatie. Waarbij ondanks dat het niet super groot is er altijd een goede sfeer is. En de bezoekers die er al eens zijn geweest, hebben hier alleen maar goede woorden voor over.

Ook aan het geluid zal het hier zeker niet liggen. Pand 3 heeft eind 2011 geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie. En deze is inmiddels bij de bezoekers goed bevallen.

De Timetable voor deze editie van Tickeltie Eigenwijs is als volgt:
20:00 - 21:15: Jule
21:15 - 22:15: Re-activator
22:15 - 23:15: Iridium DJ
23:15 - 00:30: Project Chryzis

Wil jij ook een avond losgaan met de stijlen hardtechno, industrial hardcore, schranz en techno? Kom dan aankomende vrijdag tussen 20:00 en 01:00 uur naar Pand 3 in Deventer. En laat ook zien of jij een Tickeltie Eigenwijs bent.

1 opmerking

 
Artiest {SHOWLIST artist 30942, 43679}
Gaat een top avond worden dit! :bier: Ik heb er iig veel zin in! :D