Partyflock
 

FreaX aanstaande zaterdag weer in Utrecht met veel internationale namen

gepubliceerd door , op
FreaX
18 januari 2012
Aanstaande zaterdag mogen we eindelijk weer knallen op de dikste Tekno, Tribecore en Frenchcore die in Nederland te vinden is. Aangezien het aanbod aan goede artiesten behoorlijk schaars is in Nederland, is X-Beats uiteraard weer gaan shoppen in het buitenland. Verstop je spaghetti goed, want er zijn deze editie maar liefst vier Italianen aanwezig! Je croissantjes zullen voor het eerst op FreaX redelijk veilig zijn, er gaat deze editie namelijk een historisch laag aantal Fransmannen het podium betreden. Uiteraard kan je X-Beats erop vertrouwen dat de mix tussen Tekno, Tribecore en Frenchcore weer goed uitgedacht is en dat de kwaliteit van de artiesten weer uitmuntend is. Voor elk genre waar FreaX voor staat gaat het dit keer weer smullen worden.

Na een stevig begin met harde Tekno, kun je een paar uur lang genieten van Tribecore in zijn zaligste vorm. De laatste uurtjes gaat er in een rap tempo doorgebeukt worden met uptempo Frenchcore, vanuit zowel de verfijnde Franse als de rauwe Italiaanse sound. Kortom, voor iedereen die iets wil leren over Tribecore, Frenchcore en de genres daaromheen is dit de ideale kans. Een muzikale reis die je niet snel zal vergeten! Uiteraard is resident VJ Psitekk ook weer van de partij om het publiek flink psychotisch te maken met zijn gefreakte beelden.

Timetable
23:30 – 01:00 Live: Key_RaDaR 🇮🇹
01:00 – 02:00 DJ: Otalgicum
02:00 – 03:00 Live: Teo Beatmachine 🇮🇹
03:00 – 04:00 Live: Skimz 🇮🇹
04:00 – 05:00 Live: Pattern J 🇫🇷
05:00 – 06:00 Live: X-Mind 🇮🇹

In het vorige nieuwsbericht kon je al meer info over deze artiesten vinden.

Soundcloud
Op de Soundcoud-account van X-Beats kun je setjes luisteren en downloaden van de vorige edities FreaX. Houd Soundcloud.com ook in de gaten voor setjes van de komende edities. Hieronder een overzichtje van de setjes die er tot nu toe op staan:Bereikbaarheid
Tivoli de Helling is op verschillende manieren erg makkelijk te bereiken. Voor mensen die met de auto komen, er zijn genoeg gratis parkeerplekken in de buurt. Voor mensen die met het OV komen, Tivoli de Helling ligt op ongeveer een kwartier lopen van het station. Voor de mensen die dit te ver vinden biedt Dance-FestivalBus een pendeldienst aan.

Dance-FestivalBus
De pendeldienst zal rijden tussen Jaarbeursplein (Jaarbeurszijde van Utrecht CS) en Tivoli de Helling. Vanaf 23:00 uur zal er tot 01:00 uur elk kwartier een busje vertrekken vanaf Jaarbeursplein. Vanaf 05:30 uur zal de bus weer klaar staan om de bezoekers terug te brengen naar het station. De pendelbus van Dance-FestivalBus zal te herkennen zijn aan de posters van FreaX. Kijk op Dance-FestivalBus voor meer informatie.

Teknosucks
Net als op de vorige edities zal Teknosucks weer aanwezig zijn om vinyl en kleding te verkopen. Teknosucks heeft naast een veelzijdige merchandise stand die op veel Tekno feesten te vinden is ook een eigen muzieklabel. Voor de geïnteresseerden, neem dus even de tijd om te kijken of er iets voor je tussen zit!

Kaartverkoop
Kaarten zijn €15,- in de voorverkoop en aan de deur. Ze zijn te koop via Tivoli.nl of bij de locatie zelf. X-Beats heeft er ook dit keer weer bewust voor gekozen om minder kaarten te verkopen dan mogelijk is, om de bezoekers extra ruimte te geven om los te gaan.

See you at FreaX, you freaks!

5 opmerkingen

Blijf het jammer vinden dat Pattern J niet afsluit, maar misschien is dit toch beter, we zullen zien.

Ik had eigenlijk verwacht dat Teo ná Skimz zou draaien, benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken!

In ieder geval voor 1 uur aanwezig! B)
Ik kom dit keer niet naar utrech maar ik dank jullie wel voor dat fantastische lijstje met setjes! (y)
laatste aanpassing