Partyflock
 
­ Nederland

Nederlandse albumrelease party Ferry Corstens WKND
10 Maart in Matrixx

gepubliceerd door , op
Full on Ferry
22 februari 2012
Op zaterdag 10 maart releast Ferry Corsten officieel zijn vierde artiestenalbum 'WKND' in Nederland tijdens Full On Ferry in de Matrixx. Het album wordt op 24 februari uitgebracht en bevat 14 tracks plus een iTunes bonustrack. Voor 'WKND' werkte Ferry onder anderen samen met sterren als Armin van Buuren, Sarah Bettens, Duane Harden en Betsie Larkin. De single 'Ain't No Stoppin' met Ben Hague is momenteel overal te horen. De release party is tevens de kick off van de wereldtour van Ferry's succesvolle concept Full On Ferry. Met topartiesten als Ferry Corsten, Aly & Fila, Zoo Brazil en Marc Simz is dit een avond om niet te missen.



WKND
Met 'WKND' viert Ferry Corsten zijn 20ste jaar als dj/producer in de wereldklasse van de electronic dance music. De eerste single die van WKND afkwam was de hit 'Feel It', gebombardeerd tot Grand Slam op Slam!FM en playlisted op 538. De nieuwste single, de 'electro' hit 'Ain't No Stoppin'' met Ben Hague, werd tevens tot Grand Slam verkozen. Tijdens Full On Ferry/WKND release party zal Ferry Corsten back2back draaien met Aly & Fila Egypte, Zoo Brazil Zweden en verzorgt resident Marc Simz de opening. Natuurlijk komt Ferry zelf ook met een soloset. Ben Hague, de vocalist van zijn hit single 'Ain't No Stoppin' een live performance geven.

Kaarten voor Full On Ferry / WKND release party à € 20,- (ex fee) zijn verkrijgbaar via www.matrixx.nl.

Full on Ferry
Na een succesvol zomerseizoen op Ibiza en een uitverkochte nieuwjaarseditie in de Londense Brixton Academy, gaat het baanbrekende concept Full On Ferry de wereld rond, beginnend bij de Matrixx in Nijmegen. Deze avond is de start van een wereldwijde tour, waarvoor reeds de eerste shows in steden als Stockholm, Glasgow, Leeds, Bangkok en Jakarta zijn bevestigd. Full On Ferry in een evenement waar de verschillende muzikale facetten van Ferry Corsten te zien zijn. Het is een feestelijke reünie van collega DJs en producers. Tijdens Full On Ferry nodigt Ferry verschillende artiesten uit die hij bewondert en respecteert en /of die zijn muziek hebben beïnvloed. De artiesten draaien een back2back set en het publiek wordt getrakteerd op verschillende extended DJ sets.

4 opmerkingen

lekker album iig!! (Y)