Partyflock
 
­ Nederland

Straf_Werk met Oliver Koletzki, &ME, Tapesh en meer

gepubliceerd door , op
Straf_Werk
3 februari 2012
De tweede editie van Straf_Werk komt eraan, dus bereid je maar voor op een flinke pot straf. Iedereen wordt weer verwacht tot laat na te blijven op Straf_Werk. Ook deze keer is er een hele bijzondere line-up neergezet om er weer een keiharde knaller van te maken. Herinner jij de vorige editie nog? De Melkweg stond tot de nok toe vol, het zweet droop van de muur, het ging helemaal los en er waren te gekke acts en artiesten. Deze keer staan er weer geniale producers op het programma en zorgt Straf_Werk weer voor veel extra's.

Straffe line-up
Net als de eerste editie heeft Straf_Werk de meeste producers uit Duitsland gehaald. Om te beginnen met Oliver Koletzki. Deze Berlijner zit al 20 jaar in de muziekwereld. Hij begon met hip hop en is overgestapt naar deephouse/techhouse en heeft hierdoor een hele bijzondere muziekstijl. Hij scoorde grote hits met zijn vrouw Fran en speelt in de band: De Koletzki's. In maart brengt hij zijn nieuwe CD uit en daar verwacht Straf_Werk weer veel van.

Van Berlijn naar Hamburg. Op de vorige Straf_Werk editie was David August van Diynamic de afsluiter en hij zorgde voor meedere sitdowns en een eindapplaus die je oren deed klapperen. Voor deze editie heeft Pi-Creative zijn maatje HOSH geboekt. HOSH heeft deze maand een fantastische EP uitgebracht, die hij zeker gaat draaien op 30 maart. Hij heeft een warme sexy sound die thuis hoort op Straf_Werk.

Alex Arnout staat bekend om zijn hete platen en heeft nummers uitgebracht bij het gerenommeerde Hot Creations. Hij is eigenaar van het label Dogmatik waar hij goed mee aan het door breken is. Achter de draaitafels gooit hij al zijn energie eruit, waardoor hij iedereen laat dansen.

Het bekende duo zal er deze keer ook weer bij zijn. Homework zijn uitstekende muziekkenners die Straf_Werk er altijd wel bij wil hebben. De Amsterdammers trekken de hele wereld over om hun talent te delen in de vetste clubs. Gelukkig komen zij af en toe terug naar Amsterdam om iedereen te laten genieten van hun muziek.

Straf_Werk heeft nog meer Duitse DJ's geboekt om de avond compleet te maken. Waaronder DJ Tapesh een extreem goede DJ en producer uit Düsseldorf. Hij heeft al heel veel ervaring opgedaan door te draaien met andere toppers! Van Sander Kleinenberg, Wally Lopez tot Berger. En heeft een knalplaat uitgebracht bij Noir Music.

De laatste Duitser is &ME. In 2004 vertrok hij van Hamburg naar Berlijn om zijn talent verder te ontwikkelen. &ME is door DJ Hell en DJ T. ontdekt en sindsdien is hij aan het produceren geslagen. Daarnaast speelt hij in alle grote clubs in Europa. Hij heeft releases en remixen op Keinemusik, Front Room, Souvenir, Rebirth, Liebe*Detail en Saved. Zijn stijl zit tussen techno en soulfull housemuziek in wat zorgt voor alleen bijzondere knallers.

In de muziekstijl van de Amsterdamse Some Chemistry komen zijn Zuid-Amerikaanse roots naar voren. Hij draait 30 maart zijn ijzersterke producties met panfluiten en trommeltjes die hij mixt met de allerlekkerste deephouse plaatjes. Some Chemistry staat in de startblokken om door te breken.

Kom naar Straf_Werk, omdat je het verdient!
Tickets voor Straf_Werk zijn verkrijgbaar via Strafwerk.org, Paylogic en alle Primera winkels.