Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdams talent Tom Ruijg in LVC te Leiden tijdens United Groove

gepubliceerd door , op
Housefanaten opgelet! Vorig jaar toverden Julio Bashmore, KiNK en Tom Trago het LVC Cultuur Podium in Leiden om tot een heuse tempel vol feest en liefde en in 2012 gaat United Groove daar vol gas mee door. Op 9 maart organiseert United Groove de eerste editie van dit jaar die stijf staat van het Nederlandse housetalent.

De klapper van de avond is één van de grootste Amsterdamse talenten van het moment: Tom Ruijg. Ruijg, pas 23 jaar oud, begon zijn carrière in 2009 met remixes op Soweso en Area Remote maar werd al snel opgepikt door BangBang! (het label van 2000 and One) waar hij inmiddels meerdere platen op heeft uitgebracht. Vorig jaar ging het hard en stond hij op festivals als Welcome to the Future, Source en Mysteryland en in clubs als TrouwAmsterdam en Studio 80. Ook het buitenland is al in aanraking gekomen met Tom want recentelijk draaide hij nog in Parijs, Berlijn en Londen. Op United Groove komt Tom Ruijg bewijzen waarom hij thuis hoort in de hedendaagse housescene.

Den Haagse new boy talent 751 ademt, zweet en leeft elektronische muziek. Op het moment van schrijven is Jelle Hamstra de magische grens van 18 nog niet eens gepasseerd maar toch draaide hij de afgelopen weken al op Colors in TrouwAmsterdam en warmde hij de boel op voor Amé in het Paard. Inmiddels onder de hoede genomen door het BNFD management die ook Dekmantel vertegenwoordigen. Een kid die het nog ver gaat schoppen en op 9 maart laat zien wat hij waard is.

Zoals jullie gewend zijn van United Groove, nemen ook gastheren Stereobrow weer plaats achter de dj-booth en draaien zij het LVC Cultuur Podium smooth warm.

Kaarten voor United Groove met Tom Ruijg, 751 en Stereobrow kosten slechts een tientje en zijn vanaf nu online te koop via LVC.nl of in de winkels van Plato en Velvet Leiden. De deuren gaan op 9 maart open vanaf 23.30 uur. Na 2 uur sluiten de deuren en kom je er helaas niet meer in, dus wees er op tijd bij! Wil je alle informatie nog eens rustig op een rijtje teruglezen, check dan de officiële website (United Groove.nl) of klik door naar het Facebook.com evenement. Zet jezelf op aanwezig en je maakt meteen kans op gratis tickets! Via Partyflock geeft United Groove ook 2 x 2 kaarten weg.