Partyflock
 
­

Tweede House the 90s on tour in Harlingen

anoniem gepubliceerd op
Harlingen heeft laten blijken dat het open staat voor House the 90s. Zowel de outdoor editie tijdens de afgelopen Visserijdagen als de 'on tour' editie in het najaar van 2011 waren een groot succes. Het vervolg is daarom een feit. Verspreid de boodschap en 'rubb it in' bij vrienden en bekenden: House the 90s in Harlingen is een blijver! Op zaterdag 25 februari 2012 start voor House the 90s het nieuwe seizoen met een verse 'on tour' editie in Eigentijds Harlingen en dit keer is het de beurt aan Jeroen Flamman en Jeff 'Abraxas' Porter om hun visie op de jaren '90 te geven.

Flamman & Abraxas
Have you ever been mellow? Flamman & Abraxas in ieder geval niet! Dit dynamische duo is synoniem aan tal van succesvolle projecten uit de jaren '90 zoals de The Party Animals of uit begin jaren 90 het Internationaal bekende Fierce Ruling Diva. Het is niet voor niets dat grootheden als Moby dit duo als inspiratiebron noemen voor de start van hun muzikale carrière. Buiten commerciële successen hebben Flamman & Abraxas ook in het 'ondergrondse' van de jaren '90 hun sporen dubbel en dwars verdiend. Diverse releases op o.a. Mokum Records, een waslijst aan optredens op legendarische feesten als Digital Overdose, Hellraiser en Multigroove, maar ook clubs als Limelight NY of de roemruchte Amnesia club op de Amsterdamse wallen. Ga zo maar door.

Het optreden van Flamman & Abraxas op de aankomende House the 90s in Harlingen zal het vooral gaan over de tijd dat de hitlijsten waren gevuld met happy hardcore hits als 'Good to go' samen met MC Remsy, 'Aquarius' van The Party Animals en de welbekende radiomix van Technohead's 'I wanna be a hippy' waar dit duo ook verantwoordelijk voor is. Kortom: Flamman & Abraxas nemen je mee naar de tijd van Australian pakken, waaiers, zonnebrilletjes, buiktasjes, Carlo Carlucci en een telefooncel in plaats van een mobieltje. De roerige jaren '90. Voor iedereen die er bij was en voor iedereen die het gemist heeft.

De avond wordt opgewarmd door de vaste gezichten van House the 90s: Marlin en Rabies & Alian, oftewel House the 90s DJ Team, die hun kunsten zullen vertonen achter de knoppen. Zij leggen het fundament voor de avond met een veelzijdige set van oldschool classics, de beste UC'tjes, early rave en dikke oldstyle. Na Flamman & Abraxas zullen zij de avond ook in stijl afsluiten en misschien gooit de gastheer van de avond zelf ook nog een paar plaatjes op de draaitafel.

De gastheer is uiteraard MC Da Mouth of Madness bekend van (Thunderdome) radio en tv (TMF Hakkuh). Deze ambassadeur van House the 90s neemt je mee naar vroegere tijden en zorgt met zijn vloeiende vocalen als een slangenbezweerder dat alle bezoekers in beweging komen op de vette classics, of zij nou willen of niet.

Hieronder vind je de timetable:
23:00 – 00:00 House the 90s DJ Team: Rabies & Alian en Marlin
00:00 – 02:00 Flamman & Abraxas
02:00 – 04:30 House the 90s DJ Team: Rabies & Alian en Marlin
Host: MC Da Mouth of Madness

Er zijn alleen kaarten aan de deur verkrijgbaar en de entree is € 7,50 dus wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een leuke nacht.

Club Eigentijds Harlingen
Club Eigentijds ligt in de kop van het centrum van Harlingen aan de zijde van de Zuiderhaven. Club Eigentijds is een kleinere uitgaansgelegenheid dan waar reguliere edities van House the 90s plaatsvinden. De afgelopen editie in Harlingen is buitengewoon goed bezocht met een enorm goede sfeer tot gevolg. Houd er rekening mee dat zodra het maximale aantal bezoekers is bereikt er geen toegang meer wordt verstrekt. Wees dus op tijd.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Harlingen is gelegen aan de N31 en met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele provincie Friesland en de kop van Noord Holland. Harlingen is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken zowel per bus als per trein. Meer informatie over vertrektijden is te vinden op 9292ov.­nl. Net buiten het centrum van Harlingen is er op zaterdagavond na 22:00 uur voldoende gratis parkeergelegenheid.

House the 90s en House the 90s 'on tour' in 2012
Diverse partijen hebben de afgelopen tijd hun interesse in House the 90s kenbaar gemaakt bij de organisatie. Hierdoor zullen in 2012 meerdere 'on tour' edities plaatsvinden op verschillende locaties. Na de aftrap in Eigentijds Harlingen zal de volgende 'on tour' plaatsvinden op 14 april 2011 in de De 2 Gemeenten in Irnsum. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Net als over de House the 90s area op Outdoor Stereo festival 2012.

Ook de reguliere, of in de volksmond 'grote' edities, van House the 90s zullen in 2012 een vervolg krijgen. Meer informatie hierover volgt in de loop van het voorjaar.

Sociale media
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond House the 90s? Houd dan de sociale media in de gaten of meld je via Hyves en Facebook aan voor de House the 90s nieuwsbrief.

1 opmerking