Partyflock
 
­ Nederland

Huisje Boompje Feestje in Off_Corso

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 februari 2012 maakt de Maasstad kennis met Huisje Boompje Feestje, de nieuwe feelgood clubavond in Off_Corso Rotterdam. Huisje Boompje Feestje is speels, vrolijk en vernieuwend en staat garant voor een relaxte sfeer.

Een muzikale lijn in de avond is niet te ontdekken: dubstep, top40, (acid-/tech-/deep-)house, drum & bass, disco, electro, funk, classics, hiphop, minimal, soul, happy hardcore, grime, techno en alle substijlen daaromheen komen voorbij. Chaos op de dansvloer is gegarandeerd!

Kwasi Cas, voormalig resident van verschillende avonden in Nighttown, Rotown en Now&Wow, voelt precies aan wat het publiek van hem verlangt. Zijn groovy sets zitten vol met de lekkerste floorfillers van de 80's tot nu en hij krijgt op 18 februari zonder twijfel vele handjes de lucht in.

De drie heren van NoizBoiz releasden onlangs hun nieuwe album 'Georganiseerde Chaos' en werden een aantal weken geleden uitgenodigd bij De Wereld Draait Door om het grote publiek in Nederland kennis te laten maken met grime, een combinatie van hiphop, drum & bass en dubstep. Tijdens de eerste editie van Huisje Boompje Feestje treden deze Rotterdamse helden live op en laten ze de beat het werk doen!

Dutchfries, bekend van o.a. de Vuige Vibe in Vief&Vuig, opent de avond met een relaxte techno-/techhouse-set, waarna het Rotterdamse talent DoodLeuk het stokje overneemt. DoodLeuk is met zijn unieke sound elke week terug te vinden achter de draaitafels van o.a. Vief&Vuig en het Bootleg DJ Café. Na Kwasi Cas en het optreden van NoizBoiz sluit Funkin Groove af in de hoofdzaal met een snelle mix van alle genoemde stijlen. Hij zorgt met een gevarieerde en herkenbare set voor een heerlijk einde van de avond.

In de foyer, de kleine zaal van Off_Corso, zetten Samnesia van Blendits en Curifex van Dubberz beide een twee uur durende set neer, dus dat betekent vier uur lang keiharde dubstep voor de liefhebber!

Naast al het muzikale geweld zal een groep entertainers van theaterformatie DubbelDwaas de gehele avond het publiek naast de dansvloer vermaken door middel van verrassende en originele acts. Totale gekte op, maar ook naast de dansvloer!

Huisje 1:
Kwasi Cas
(live): NoizBoiz
Dutchfries
DoodLeuk
Funkin Groove

Huisje 2:
Samnesia (Blendits)
Curifex (Dubberz)

Entree:
Kaarten zijn te koop voor €8,50 (enkel deurverkoop). Iedereen is welkom, maar er is wel een deurbeleid: 16+ en zin in een goed feestje.

1 opmerking