Partyflock
 
­

Millionaire · Dance editon

gepubliceerd door , op
2 Juni is de datum die je zeker niet mag missen. Maak kennis met de eerste Millionaire Dance Editon! Ruim 1200 partygangers zijn van harte welkom om deze spetterende nieuwe editie te vieren. Millionaire staat voor luxe, stijlvol, chique, sexy en elegant. Dit zal naar voren komen in de gekozen chiqueste partylocatie van Amsterdam: Hotel Arena! Topentertainers zullen zeer exclusieve en spannende shows neerzetten waar iedereen versteld van zal staan. Vurige showgirls zullen het publiek keer op keer verrassen met hun verbazingwekkende en opzwepende, sexy performance.

Uiteraard wordt het feest ondersteund door de beste dj's. Een feest is natuurlijk geen feest zonder de lekkerste beats! Hotel Arena zal door de heetste partybeats en spectaculaire, vernieuwde shows als nooit tevoren in vuur en vlam worden gezet. Vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten staat voorop! Eén ding is zeker: het wordt een briljant feest dat diep in je geheugen zal blijven zitten. Bij binnenkomst wordt je al warm en open ontvangen met champagne, canapés en fruit.

Hotel Arena heeft twee mooie zalen. Zaal één bestaat uit twee verdiepingen met een vide, een grote dansvloer, twee bars en een aparte relaxruimte met banken en zitjes. Zaal twee is een nieuw aangebouwde zaal met een dansvloer en biedt uitzicht op de tuin van Hotel Arena.

De dikke line-up liegt er niet om! Randy Katana, Michael Saint, Chris Scott, Niels Marieé, MEM en Spider zijn zoals jullie allemaal weten, specialisten op hun gebied. Zij hebben allemaal hun sporen verdiend in de partyscene en zullen samen speciaal op deze avond! Zaal één, de DiamondSuite, een warm gevoel geven met hun vernieuwde en de heetste mix stijlen.

Ook in zaal twee, De GoldenSuite, gaat het er van begin tot eind goed los. Ko-c, Miss Sharity Jayde, Lesley Styles, Gino, Flex en Martijn van Langen zijn echte tovenaars achter de draaitafel. Met hun opzwepende partybeats zullen zij de GoldenSuite naar hogere sferen brengen en op zijn kop zetten zoals alleen zij dat kunnen.
De host van deze avond is niemand minder dan MC G. Hij zal de avond opzwepen met zijn intro's en de shows begeleiden.
Van 21.00 uur tot 04.00 uur zullen de deuren openstaan voor iedereen die houden van club, house, dirty house, latin house, progressive, groove en trance.

Dresscode: sexy, stijlvol en chique! Geen jeans, sportschoenen en caps!

Let op de speciale actie: Op het feest kan je ook kans maken op een top vakantie naar Saint Tropez voor twee personen! De winnaar van deze fantastische prijs zal aan het eind van de avond bekend worden gemaakt! Wie weet lig jij deze zomer samen met je vriend of vriendin op het strand van Saint Tropez.

Zet het alvast in je agenda. Wees voorbereid op een super exclusieve knalfeest! Vol met spectaculaire entertainment, verrassingen, chique decor en de lekkerste, heetste partybeats. De verwachting is dat het druk gaat worden. Dus koop op tijd je ticket. Voorverkoop start 1 april. Profiteer nu er zijn al 250 Early bird tickets beschikbaar dat voor een prijs van € 15,- Die online zijn te bestellen via Ticketscript.

Als je meer wilt weten en op de hoogte gehouden wil worden van de laatste nieuwtjes? Check dan regelmatig de website www.maximumdance-events.nl en www.millionaire-partyclub.nl Check ook Facebook.

1 opmerking