Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande vrijdag gaat Beste DJ van Nederland van start

gepubliceerd door , op
BDJVN
26 januari 2012
FeestBDJVN · Voorronde 1
Datumvrijdag 3 februari 2012
LocatieBij Lampe Site
Vrijdagavond 3 februari is het zover! De start van de allereerste voorronde van de 'Beste DJ van Nederland 2012'. Dan strijden de beste 5 DJ's van de provincie Overijssel tegen de beste 5 DJ's uit Gelderland. De organisatie is in handen van Stichting Hollands Talent i.s.m. met partners als Bax-shop, UDG, Dance-tunes en popkoepels. De primeur van deze competitie gaat plaatsvinden in discotheek De Bij Lampe in Raalte tussen 22.00 en 3.30 uur.

In negen rondes zullen de 60 beste DJ's uit alle provincies van Nederland met elkaar de strijd aan gaan tijdens dit groots opgezette landelijke DJ competitie 'Beste DJ Van Nederland' (BDJVN). De strijd om die felbegeerde titel: 'Beste DJ van Nederland'.

Vrijdag wordt er gestart met de eerste 10 deelnemers. De beste 5 DJ's van de provincie Overijssel zullen strijden tegen de beste 5 DJ's uit Gelderland. De kandidaten zijn: Freshmaker (Oldenzaal, Overijssel), Low-Reply (Zwolle, Overijssel), Mark Moreno (Enschede, Overijssel), Blockside (Zwolle, Overijssel), Betzy (Raalte, Overijssel), Vincent Voort (Arnhem,Gelderland), Bram Tierie (Nijmegen, Gelderland), Royinho (Beuningen, Gelderland), Marc Dawning (Arnhem, Gelderland) en The Tempest (Ammerzoden, Gelderland).

BDJVN is een wedstrijd en een feest. De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar de beste DJ's die er in Overijssel en Gelderland te vinden zijn en ze kunnen volop dansen. Zorg dus dat je er vrijdagavond bij bent en moedig jouw favoriete DJ aan naar eeuwige roem!

BDJVN onderscheidt zich van alle andere DJ competities door de verschillende muziekstijlen die het tegen elkaar opnemen, de kwaliteit en juryleden met verschillende muziekachtergronden. Vergelijkbaar met het TV talenten programma 'So You Think You Can Dance' waarbij dit ook het geval is. De bezoekers en deelnemers kunnen op deze manier kennismaken met een grote mate aan variëteit van DJ's en muziekstijlen.

Na elke competitie avond is er een spetterende afterparty met o.a. ManieTLM - VecinoRichard FeelgoodArmenianBoy – Kahera – RMolina & 1Trackmind. Hosted by: MC Lexay (IDANCE).

Een professionele jury zal de 10 deelnemers beoordelen en de beste doorsturen naar de regionale finale op vrijdag 2 maart, in discotheek Bermuda, Ter Apel. Na de voorrondes en regionale finales in diverse provincies wordt er op 20 april 2012 in discotheek De Bij Lampe gestreden om de titel 'Beste DJ Van Nederland'. Er is naast de titel een enorm prijzenpakket en optredens te winnen. Kaarten kosten € 5 (ex fee, € 8,- bij de deur.) en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shop filialen en online via Ticketscript.com.

Kijk op De beste DJ van Nederland.nl en maak kennis met de deelnemers, de indeling en alle overige informatie.

11 opmerkingen

Woooopwoooop wordddddtt gruwelijk! !!!!!!!!!
 
Artiest Blockside
Ik ben er klaar voor! Word een gezellige RAM avond :P

BE THERE
Ben benieuwd naar de livestream beelden!
Artiest {SHOWLIST artist 43621, 53755}
Komt goed, wordt vet! :)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 54136, 55331}
Iedereen succes!
Artiest {SHOWLIST artist 66343, 48797}
Let the competition begin. Heb er zin an....
Uitspraak van Swizz Entertainment op zondag 29 januari 2012 om 21:56:
Kom je buurten Demian?


Ik denk het niet, ik moet werken maar ik ga mn best doen!
Heb gehoord dat er een fucking lekkerding de livestream gaat verzorgen! !!!
laatste aanpassing