Partyflock
 
­ Nederland

Official Anthem Release Red Carpet at the Beach

gepubliceerd door , op
'True' is het officiële anthem van 'Red Carpet at the beach' en is gemaakt door Wolffman ft Melanie Eden. Wat tevens het debuut is van de 21-jarige zangeres Melanie Eden. In november 2011 stuurde Melanie een zelf opgenomen demo naar WeMusic Company welke resulteerde in een samenwerking met resident DJ Wolffman. Het resultaat is een catchy dance track met 'soulfull' vocals. De videoclip en Red Carpet trailer volgen binnenkort!

De eerste dag van de single release was meteen een groot succes, want Wolffman en Melanie Eden werden direct benaderd door de Internet/Telefoon Provider XeloQ die de single gaat gebruiken in commercials van hun producten.

De resident DJ Wolffman is niet alleen een veel geboekte dj, maar produceert ook al jaren tracks voor diverse artiesten zoals Snoop Dogg, Plastik Funk, Romanthony (van Daft Punk) en Nederlandse artiesten zoals Linda Wagenmakers, Replay en Irma Derby. Irma Derby werd vooral bekend met haar hit 'Shelter You' en haar deelname aan X-factor in 2009 waar ze het tot de live shows wist te brengen. Tijdens 'Red Carpet at the beach' zal ook zij aanwezig zijn om live met Wolffman op te treden.

Zondag 25 maart belooft het een spetterend feest te worden tijdens 'Red Carpet at the beach' met optredens van Jean, Tony Cha Cha, Randy Katana, Asino di Medico en vele andere.

Wolffman en Melanie Eden zijn geboekt voor live optredens tijdens de Fashion Lisst in de Amsterdam RAI en 25 maart treden ze samen op in de "nightlife-awarded" Beachclub van Nederland, Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee tijdens 'Red Carpet at the beach'!

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketscript en alle Free Record Shops. De regular tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15,00 euro (ex fee). Ook zijn er een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar voor 125,00 euro (ex fee). VIP's worden flink in de watten gelegd. Naast een aparte ingang en een kluisje, horen ook de nodige bubbels en 5 extra muntjes in het pakket. Daarnaast zal er op hoog niveau gekookt worden in de speciaal ingerichte VIP area, de chefkok van WeMusic Company zal hier een heerlijk 8-gangen-fingerfood-menu samenstellen!