Partyflock
 

Luminosity Beach Festival is jarig

gepubliceerd door , op
Nederlands grootste trance feest aan het strand beleefde in de zomer van 2008 de eerste Beach editie in Riche te Zandvoort. Al vanaf de allereerste keer was het festival zeer geslaagd, ondertussen komen de bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen samen op het Zandvoortse strand en is het evenement met de jaren alleen maar succesvoller geworden!

Met vijf kaarsjes op haar verjaardagstaart, mag het Luminosity Beach Festival dit jaar van haar eerste jubileumeditie spreken, en wel op 23 en 24 juni 2012. Ditmaal met een line-up waar je ondersteboven van gaat staan. Zo komen o.a. Aly & Fila, Andy Moor, John O'Callaghan, Sean Tyas en Simon Patterson op de programmering voor.

Wie jarig is trakteert!
Als kers op de taart zal het festival dit jaar een aantal aangename verrassingen bevatten. Er is goed geluisterd naar de feedback van afgelopen jaar, om te zorgen dat de jubileumeditie alle verwachtingen gaat overtreffen. Op zaterdag is er een 3de area en wordt er dit jaar meer geïnvesteerd in de sanitaire-, facilitaire- en geluidsvoorzieningen. Bovendien zul je op het festival de nodige verrassingen tegenkomen…

Luminosity Events is erin geslaagd het heden, verleden en de toekomst van de trance bij elkaar te brengen. Met een unieke mix van aansprekende debutanten, hedendaagse helden en nog nooit vertoonden oudgedienden is er voor ieder wat wils op 's werelds meest toonaangevende trance strand-evenement.

Met de bekendmaking van de gehele line-up kijkt Luminosity Beach Festival vooruit naar een daverend begin van het festivalseizoen. Verspreidt over drie area's zullen ruim 40 deejays de temperatuur nog een paar graden laten stijgen.

Line-Up 23 juni 2012
  • Fiji Beach
  • za 13:00 - 14:10:  🇳🇱 techno, trance
  • za 14:10 - 15:20:  🇳🇱 trance
  • za 15:20 - 16:30:  🇮🇪 🇬🇧 trance
  • za 16:30 - 17:40:  🇨🇿 🇬🇧 trance
  • za 17:40 - 18:50:  🇵🇱 trance
  • za 18:50 - 20:00:  🇸🇪 trance
  • za 20:00 - 21:10:  🇬🇧 techno, trance
  • za 21:10 - 22:20:  🇵🇱 trance
  • za 22:20 - 23:30:  🇮🇪 trance


Line-Up 24 juni 2012


Oude bekenden, nieuwe gezichten en vooral een hoop Luminosity gezelligheid. Verspreid over de zaterdag- en de zondag bouwt Luminosity in Riche een weekend lang feest in Caribische sferen!

Dresscode
Beachwear - No jeans allowed!

Social Media Actie
Via de speciale Facebook event pagina worden op 28 februari 5 prijswinnaars getrokken die een weekend ticket winnen! Wat moet je doen:
• Like de Luminosity Events Facebook.com pagina.
• Klik hier en voeg het evenement toe aan je Facebook agenda.
• Upload daarna de flyer als Facebook profiel plaatje en tag jezelf samen met 5 vrienden op de flyer.

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 35,- in de vvk (ex. fee) & € 45,00 aan de deur. Voor meer informatie kijk je op: Luminosity-Events.nl.

Om te zien wat er gebeurt als je liefhebbers uit heel de wereld in het tropische Riche trakteert op 'ongelooflijk lekkere teringherrie' kun je het video report van de vorige editie bekijken:


Agenda Luminosity Events

5 opmerkingen

mocht ik geen kaarten voor defqon krijgen, dan is dit zeker een optie, ziet er erg goed uit:)
 
Indd erg lekker .. gaat weer een top weekend worden dit met top artiesten (Y)
 
Fijne line-up!
 
Pfff wat een line-up, geweldig :respect: