Partyflock
 
­ Nederland

Line up en info Psalm 23 The Fifth

gepubliceerd door , op
Psalm 23
23 januari 2012
Op zaterdag 3 maart 2012 staat alweer de vijfde editie van het succesvolle Psalm 23 in de agenda. Tijdens de laatste editie gooide Bioweapon alle remmen los. Ook deze keer zal ongetwijfeld weer een top editie worden. Hierbij de line-up + de nodige informatie.

Trailer:


Line up:
Met trots presenteert de organisatie jullie niemand minder dan Adaro, 50% van hét legendarische hardstyle duo Gunz for Hire! Adaro gaat schuil onder de naam Thijs Ploegmakers en staat momenteel in de bloei van zijn carrière. Om maar een kleine greep uit zijn draaiarchief te noemen: Defqon.1, Q-Base, Qountdown en The Qontinent. Samen met zijn partner in crime Ran-D veroveren zij als Gunz for Hire de gehele hardstyle scene en produceren ze de ene na de andere klapper. Ook is hij met zijn eigen tracks zoals No Time To Sleep, The Haunter of the Dark en Hit You With That Bang Shit keihard de weg van de top ingeslagen. Adaro is absoluut de meest geschikte artiest om er weer flink op los te beuken in de enige echte hardstyle kerk van Nederland.

Naast Adaro staan er natuurlijk nog meer grote talenten in de line-up. Wat te denken van Clock Kid? Deze zeer getalenteerde DJ uit Noord Brabant stond afgelopen jaar op de blue stage van Defqon.1 en kreeg daarmee een overload aan positieve reacties. Op 3 maart zal hij met alle genoegen zijn visitekaartje afleveren in Friesland.

Verder wordt de line-up aangevuld met Silvio Aquila, Vereno, Vintage Boy, Terrox & Twist. Net als vorig jaar zal MC Tellem de nacht gaan hosten.

Volledige line-up:
- Adaro
- Clock Kid
- Silvio Aquila
- Vintage Boy
- Vereno
- Terrox & Twist
- MC Tellem

Tickets:
Om ook bezoekers van ver af beter aan hun wensen te kunnen voldoen zijn tickets dit keer online te verkrijgen. De voorverkoop is op 14 januari van start gegaan op de website Psalm-23.nl.

Er zijn inmiddels al veel kaarten verkocht. Naar verwachting zal Psalm 23, net als de vorige keer, uitverkocht raken. Daarom wordt iedereen sterk aangeraden om tijdig een kaartje te kopen.

Voor de mensen die online geen kaarten hebben kunnen bemachtigen zijn er op de avond zelf, vanaf 22.00 uur, nog 50 tickets te koop aan de deur. Afgelopen editie waren deze binnen 15 minuten uitverkocht dus kom op tijd zodat je niet voor een dichte deur komt te staan! Tickets kosten in de voorverkoop € 10,- en aan de deur € 12,50.

Winacties:
De organisatie geeft 2x2 tickets weg. Wat moet je hier voor doen?

Facebook: 'Like' de Facebook pagina en post de volgende zin "Ik wil 2 tickets winnen voor Psalm 23 omdat (jouw reden)".

Twitter: Volg het Twitter account en tweet de volgende zin "@Psalm23_Balk Ik wil 2 tickets winnen voor #Psalm23 omdat (jouw reden)".

De posts met de meest originele reden winnen 2 tickets voor Psalm 23.

Airco:
Een juiste temperatuur is voor de meeste bezoekers erg belangrijk op een evenement. Vorig jaar werkte de airco-installatie helaas niet naar behoren. Daarom wordt deze keer een extern aircosysteem geïnstalleerd.

2 opmerkingen

- Adaro :respect:
- Silvio Aquila :respect: