Partyflock
 
­ Nederland

Hell's Basement presents Partyraiser

gepubliceerd door , op
Hell's Basement
24 december 2011
FeestHell's Basement · Partyraiser
Datumvrijdag 3 februari 2012
LocatieDe Kelder Site
Hell's Basement zal vrijdag 3 februari in het teken staan van een van de hardste dj's uit de hardcorescene, namelijk dj Partyraiser! Deze dj zal zeker het dag eraf blazen deze avond en zorgen voor de voetjes van de vloer! Eerst maakt Partyraiser zich nog even op voor zijn Beter Kom Je Niet Solo in de North Sea Venue waar hij het de hele nacht zal opnemen tegen verschillende top dj's. Daarna is Amersfoort aan de beurt! De sets van dj Partyraiser kenmerken zich door een flink tempo met uitsluitend harde kicks! Lange breaks en strijkorkesten hoef je dus niet te verwachten. Om alvast in de stemming te komen zie onderstaand filmpje.



Naast Partyraiser komt dj Triax de line-up versterken. Hij gooide hoge ogen met zijn album Audioslave waarin zijn eigen unieke sound ruim aan bod kwam. Triax staat bekend om zijn energieke sets waarbij mainstream wordt afgewisseld met darkcore. Muzikaal geweld is dus gegarandeerd. Onlangs heeft dj Triax getekend bij het welbekende Enzyme en werkt hij samen met dj Ruffneck. Genoeg redenen om deze dj in de gaten te houden.

Hell's Basement heeft deze editie een internationaal tintje. De Duitse helden Kahlkopf HC en Evolution zullen speciaal naar Amersfoort afreizen om de bezoekers te voorzien van de beste hardcore dus das ist ganz toll! Lunatic & Miss Hysteria zullen als residents weer garant staan voor de nodige darkcore. De duistere sfeer die zij neerzetten met hun sets misstaan niet in de underground ambiance van poppodium De De Kelder. De avond zou niet compleet zijn zonder regionale held Marlo. Deze dj heeft zich al ruim bewezen op eerdere edities van Hell's Basement en zal het feest met een knalset openen.

Vrijkaarten
Er zullen nog 2 vrijkaarten worden verloot onder de volgens van de Hell's Basement Facebook pagina. Als je nog kans wil maken op deze kaarten of op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, voeg dan de Facebook pagina toe.

Line-up
Partyraiser
Triax
Lunatic & Miss Hysteria
Kahlkopf HC Duitsland
Evolution Duitsland
Marlo
Hosted by Mc Mast-R

Locatie
Poppodium De De Kelder heeft ook al enige tijd een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochten feesten georganiseerd zoals =Minimaal Kabaal, Triple D, D-Energy en de eerdere edities van Hell's Basement. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement presents Partyraiser.

Tickets
De kaarten zullen € 10,- in de voorverkoop zijn en € 12,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van Podium De Kelder.nl. Omdat de run op tickets voor de Hell's Basement edities altijd erg hard gaat, raad de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te halen.

Info
Voor verdere info kun je terecht op Hells Basement.nl en Podium De Kelder.nl.

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 60617, 68482}
Partyraiser & Triax :respect:
Faaawkkk ik kan niet dit weekend, moet helaas een keer overslaan :'(
Hoe durven ze Partyraiser te associëren met Hell's Basement
ja ja zin in!! dit gaat een lekkere harde editie worden!!! HEERLIJK!!!
Uitspraak van Bart:') op zaterdag 21 januari 2012 om 15:25:
Hoe durven ze Partyraiser te associëren met Hell's Basement


What the fock bedoel je daar dan mee??
Heerlijk setje op Dominator:bounce: Vanavond wordt ook gekkenhuis op BKJN vs Partyraiser:-D
Artiest Ruvis
Uitspraak van Bart:') op zaterdag 21 januari 2012 om 15:25:
Hoe durven ze Partyraiser te associëren met Hell's Basement


Da's wat ik dacht. :D
Artiest {SHOWLIST artist 61829, 82990, 66584}
Marlo (y) succes maat!
Uitspraak van Bart:') op zaterdag 21 januari 2012 om 15:25:
Hoe durven ze Partyraiser te associëren met Hell's Basement


:9
laatste aanpassing