Partyflock
 
­ Nederland

Subway XL2 five year anniversary in Maassilo op 31 maart

gepubliceerd door , op
Subway XL2
7 februari 2012
FeestSubway XL2 · 5 Year anniversary
Datumzaterdag 31 maart 2012
LocatieMaassilo Site
Subway staat alweer vijf jaar voor dikke vette beats en het concept is na vele edities uitgegroeid tot een begrip in dubstepland. Met talloze legendarische sets van artiesten als Skream & Benga, Emalkay, BAR9, Reso, FuntCase en Cookie Monsta heeft Subway een gigantisch stempel op de Nederlandse dubstepscene gedrukt.

Vorig jaar pakte Subway uit met een XL editie in de Maassilo en dit was voor velen het hoogtepunt van 2011. De Maassilo kan zich tot één van de vetste locaties van Nederland rekenen en was die nacht helemaal vol met een kolkende crowd, pompende beats en flitsende lasers.

Nu keert Subway XL terug in de Maassilo op 31 maart en weet iedereen dat je deze niet mag missen. Er is hard gewerkt aan een line-up die je gaat doen watertanden en de show belooft die van vorige keer te gaan overtreffen! De eerste grote naam die al bekend is gemaakt is SKisM. De komende veertien dagen zal steeds een stukje van de line-up bekend worden gemaakt. In deze periode kun je gebruik maken van de earlybird actie, dus wees er snel bij!

De voorverkoop start dinsdag 17 januari en de kaarten zullen tot en met 30 januari in een earlybird verkocht worden voor maar €17,50! Je kunt je kaarten verkrijgen via: www.raak-events.nl, www.subwaymusic.nl en Freerecordshop.

5 opmerkingen

:D Toch maar een keer een kijkje gaan nemen.
Hmm tijdens TimeWarp Manheim.. :( jammer!
zeker weten weer naartoe, vorig jaar was supervet!
Helaas tegelijk met Time Warp, wat een bazenfeest was dit vorige keer :respect:
laatste aanpassing
hier wil ik heen :jaja: