Partyflock
 
­ Nederland

Boel op stelten invites Olene Kadar in Huize Maas Groningen

gepubliceerd door , op
Boel op stelten
13 december 2011
FeestBoel op stelten · invites Olene Kadar
Datumdonderdag 26 januari 2012
WinactieBoel op stelten actiegesloten
LocatieHuize Maas Site
Op donderdag 26 januari 2012 opent Huize Maas vanaf 23.00 uur haar deuren voor een kersverse editie van Boel op Stelten. Met deze eerste editie van 2012 wil Boel op Stelten het nieuwe jaar goed in luiden en hoe kan dat nou beter dan met Olene Kadar, Sebastian Davidson en Jorn vs Arwin Lee?

Olene Kadar is een graag geziene gast in het Hoge Noorden en Boel op Stelten heeft de primeur om hem als eerste in het nieuwe jaar naar Huize Maas te halen. Mede door zijn opvallende verschijning en energieke optredens is hij in korte tijd een van de meest geliefde techno/techhouse DJ/Producer in Nederland geworden. Maar waar het natuurlijk om draait is de muziek! Olene staat naast zijn werk als DJ namelijk bekend als een begenadigd producer voor labels zoals BlaBla en Mo's Ferry. Velen zien hem als hét techno talent van dit moment. Zijn producties belanden in de platenkoffers van menig bekende DJ en hij staat dan ook op het punt om internationaal door te breken. Kenmerkend voor Olene's stijl zijn twee van de grootste klappers van afgelopen jaar:

Olene Kadar - Little Miss Dynamite Feat. D-Low


Olene Kadar - Baby Keep It Up Feat. D-Low


Olene Kadar @ Club Stalker 11-11-2011


Een ding is zeker: wanneer Olene draait gaan de voetjes van de vloer. Laat deze kans dus niet aan je voorbij schieten. Want wat is er nu leuker dan om een van de smaakmakers van het afgelopen jaar én de komende jaren dicht bij huis te zien draaien?

Olene Kadar zal vergezeld worden door een van de grondleggers van de house/techno-scene in Groningen, Sebastian Davidson. Door het legendarische Club Pepper in Huize Maas heeft Sebastian Davidson er mede voor gezorgd dat de house/techno scene in Groningen anno 2012 springlevend is. Wat begon als een klein concept groeide in de loop der jaren uit tot hét clubfeest van de noordelijke provinciën. Na het succes van Club Pepper heeft Sebastian Davidson zich op het produceren gestort, en met succes! In de loop der jaren heeft hij meer dan 50 tracks gereleased en momenteel is hij bezig met zijn eerste studio-album. Naast het produceren heeft Sebastian altijd al achter de draaitafels gestaan. Hij draait house in de breedste zin van het woord, maar zijn voorkeur gaat uit naar deep-house.

Tracks als 'La Musique L'Amour' en 'Sunday Morning' zijn inmiddels klassiekers:

Sebastian Davidson - La Musique L'Amour


Sebastian Davidson - Sunday Morning


Check hier zijn nieuwste plaat:


Om het feest compleet te maken heeft Boel op Stelten ook nog een b2b-sessie van Jorn vs Arwin Lee voor jullie in petto. Deze twee Groningse talenten zijn geen onbekende van Boel op Stelten en hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd. Check onderstaande link voor een recente liveset van Jorn vs Arwin Lee.



Naast het DJ succes is Arwin Lee begonnen met het produceren van zijn eerste tracks, hier alvast een voorproefje:


Het moge duidelijk zijn, deze mannen moet je in de gaten houden!

Kaarten voor deze eerste editie van Boel op Stelten in 2012 kosten slechts € 5,-. Kom je voor 00.00 uur, dan betaal je helemaal niets!

Kom dus donderdag 26 januari naar Huize Maas en dan maken we er een knallende eerste editie van Boel op Stelten in 2012 van!