Partyflock
 
­

Pump up the 90's weer in Hardenberg

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 21 april 2012 vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de tiende editie van Pump Up the 90's plaats. De organisatie is er voor deze tiende editie ook weer in geslaagd om een spectaculair programma neer te zetten. Wederom zullen grote artiesten uit de jaren negentig het podium in Hardenberg betreden.

Anita Doth van 2 Unlimited, Linda Estelle van T-Spoon en Des'Ray van 2 Brothers on the 4th Floor zijn deze avond aanwezig. Deze toppers uit de jaren negentig zullen als Diva's of Dance het eerste het podium in Hardenberg betreden met de grootste hits van collega 90's artiesten en natuurlijk een populaire hit-mix waarin de grootste successen van deze dance diva's zelf te horen zijn.

Het tweede optreden deze avond wordt verzorgt door niemand minder dan Dune. Met grote hits als 'Hardcore vibes', 'I can't stop raving' en 'Rainbow to the stars' zal deze Duitse Dune het echte 'nineties' gevoel weer even helemaal teruggeven.

Na deze twee spetterende optredens kan het publiek zich klaarmaken de wereldberoemde Klubbheads, deze mannen hebben overal al gestaan, van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas, en op 21 april staan ze in Evenementenhal op het podium en zullen ze met internationale top 10 hits als 'Turn Up The Bass' en 'Here We go' iedereen uit hun dak laten gaan.

Gratis busvervoer
Ook tijdens de tiende editie van Pump up the 90's kun je als bezoeker weer gebruikmaken van het gratis busvervoer dat wordt verzorgt door The Nightrider wat onderdeel is van Fortezz. Zonder voorregistratie en zonder bezit van een geldige bevestiging geen toegang tot de bus. Registreren kan via de website www.nightrider.nl

Online voorverkoop start binnenkort!
Voorverkoop:€ 15,00 per ticket
Kassaverkoop:€ 17,50 per ticket (indien niet uitverkocht)

Voorgaande edities hebben ze helaas mensen moeten teleurstellen doordat Pump up the 90's al snel was uitverkocht. Wil jij deze tiende editie niet missen bestel dan nu je kaarten. Kaarten zijn ook te koop bij de kantorenreceptie van Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2 te Hardenberg, geopend op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur.