Partyflock
 
­ Nederland

De Nachtdivisie met Chris Carrier

gepubliceerd door , op
Vrijdag 3 februari is het tijd voor een wel zeer speciale editie van Chicago Social Club's eigen maandelijkse house-concept De Nachtdivisie. Hier zijn ze eind vorig jaar mee gestart. Elke eerste vrijdag van de nieuwe maand voorzien een groep jonge, getalenteerde house DJ's uit Amsterdam de immer gezellige Chicago Social Club aan het Leidseplein van de klanken van het moment. Doordat elke maand opnieuw de crème de la crème van nieuw talent uit de lokale scene te zien is, is dit absoluut een concept om goed in de gaten te houden!

Met een nog nasmeulende glimlach van de afgelopen ramvolle editie op het gezicht, dient de volgende zich onvermijdelijk al weer aan. Dit keer is daarvoor niemand minder dan de Franse House legende uit Parijs Chris Carrier uitgenodigd, die met zijn sexy en melodieuze klanken iedereen verantwoord aan het dansen zal krijgen.
Als head honcho van het voormalige Freak 'N Chic label, dat tegenwoordig door het leven gaat als Lola Ed, weet deze man immers alles wat er van goeie house & deephouse te weten is en is zeker niet bang deze kennis te gebruiken achter de decks! Bekijk onderstaand filmpje om alvast een echt Frans voorschot op Valentijnsdag te nemen.



Uiteraard is ook deze édition spéciale niet compleet zonder een scherpe selectie van redelijk tot middelmatig knappe residents met meer dan bovengemiddeld gevoel voor de juiste melodie. Deze keer zullen Prunk, SHMLSS, Arturo Frizzante, Mailman & Tijn Benedek, Rooiecol en Hellie Berry hun (respectievelijk haar) opwachting maken.
Elke maand roulerend tussen de grote en kleine zaal zal ieder van hen de juiste snaar weten te raken op het inmiddels meer dan bekende terrein van thuishonk Chicago Social Club. Deze speciale Franse is dan ook een niet te missen moment om eindelijk weer met baret & stokbrood op de dansvloer te mogen staan!

Jusqu'alors!

Chris Carrier (Freak 'n Chic, Parijs)
Prunk
Mailman
Arturo Frizzante
Tijn Benedek
Rooiecol
Hellie Berry
SHMLSS

Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn te verkrijgen via Paylogic.nl.

De volgende editie zal plaatsvinden op 2 maart.