Partyflock
 
­

Strictly Techno presents Radial

anoniem gepubliceerd op
Na twee indrukwekkend edities in 2011 beginnen de mannen van Strictly Techno het nieuwe jaar in stijl met een ouderwets potje genadeloze, diepe, stuwende en rammelende techno vol in je gezicht. Strictly Techno heeft haar plek gevonden in Roffa's rofste club van dit moment. Perron is techno. Perron is een flinke lading beton, een stompend Funktion One sound system en de rauwe ondergrondse sfeer die al zestien jaar kenmerkend is voor de Strictly Techno avonden. Voor wie de eerste twee edities gemist heeft, het was aan! Driemaal is scheepsrecht: meemaken en erbij zijn!

Deze derde editie is niemand minder dan Radial, aka Jeroen Liebregts, te gast. Wie zijn producties kent weet dat deze man garant staat voor een flinke dosis dansvloer-slopende kwaliteits-techno met een rauw randje, geheel in de traditie van Audio Assault, het label dat hij samen met Bas Mooy runt sinds 2002. Zijn releases op labels als Token, Numb, Dole Gate en Planet Rhythm komen regelmatig voorbij in de sets van mannen als Luke Slater, Oscar Mulero en Adam Beyer.

Audio Assault frontman Bas Mooy heeft in de loop der jaren zijn eigen unieke donkere sound gevonden, zowel op de dansvloer als in de studio. Met releases op toonaangevende labels als het legendarische Planet Rhythm, zijn eigen Audio Assault en o.a. binnenkort Luke Slater's Mote Evolver heeft hij inmiddels een grote fanbase in binnen- en buitenland opgebouwd.

Strictly Techno oprichter Perry aka Flink toonde de vorige edities aan dat hij terug van weggeweest is. Deze man kent het klappen van de zweep, sloot in november weergaloos af en zal zonder twijfel de sterke lijn voortzetten.

Patriarch Conflicts is een project van Justin Patti en Rachid Prins, beiden maken deel uit van Rotterdam Ondergronds Talent. Wie de mannen solo aan het werk gezien heeft kan op zijn vingers natellen dat de combi vuurwerk uit de speakers zal blazen, alsof het nog steeds oud en nieuw is. De opening is deze keer in handen van Forkowski. Hij was enkele jaren geleden al eerder te gast in Waterfront en de garantie op een subtiele, doch duistere opening van een avond die weer de boeken in zal gaan als een stukje memorabele Rotterdamse techno geschiedenis.

2 opmerkingen

Als je van duistere beuktechno houdt is dit echt een must.­ Vorige editie met Perc was geweldig.­