Partyflock
 
­ Nederland

Afdeling:Breek en Afdeling:HD

gepubliceerd door , op
Afdeling:HD
13 december 2011
De Afdeling brengt genres, dj's en bezoekers dichter bij elkaar. De sfeer ongedwongen, de opzet origineel. Voor muziek en feesten zoals jij dat wilt! De Afdeling programmeert elke editie nieuwe talentvolle DJ's, in steeds een ander genre, naast een ware held op haar feesten. Na Afdeling:Techno in september 2011 stoomt De Afdeling lekker door en gaat knallend 2012 in! In januari vinden er daarom twee dikke Afdelingsfeesten plaats op twee verschillende locaties in Amsterdam: Paradiso en Studio Amstel 70! Houd je van Dubstep, Drum&Bass, Early Hardstyle en/of Hardhouse? Lees dan snel verder.

Breek op 12 januari in Paradiso, Amsterdam
Als je van stevige breaks houd moet je op donderdag 12 januari 2012 in Paradiso zijn! Met de feestdagen achter de rug, wil je er natuurlijk alleen nog maar uit voor een bijzonder feestje. En dat kan met Afdeling:Breek@Noodlanding. Electro, Grungestep, Dubstep, Grime, Drum&Bass, Jungle en Darkstep: vuige breaks, para tunes en moddervette baslijnen worden verzorgd door de talentvolle DJ's van De Afdeling. Twee maanden lang demo's luisteren, scouten en nog meer demo's luisteren heeft wel weer een dikke line-up opgeleverd. Om een idee te krijgen van wat Azzeration, Nigel & That Fool, Trollface en Wexx voor jou in petto hebben, check je hun ingezonden demo's op Mixcloud.com. Dat is een heleboel goede muziek!

Win
Gratis naar Afdeling:Breek? Dat kan! Deel de Afdeling:Breek trailer op je Facebook prikbord en stuur uiterlijk dinsdag 10 januari een mail naar hois@essentialevents.nl met je Facebook naam en je echte naam. Vergeet vooral niet de video openbaar te delen en uiteraard ben je ook fan van De Afdeling op Facebook. Op deze manier worden er 25 gastenlijst plaatsen vergeven.



HD op 28 januari aan de Amstel 70 in Amsterdam
Het laatste weekend van de maand afsluiten met een knallend feestje? Dat kan! Op 28 januari 2012 herleven oude tijden met oude en nieuwe Harddance op Afdeling:HD. Dat is Harddance in de ruimste zin van het woord: Hardtrance, Hardhouse, Early Hardstyle, Tech-trance... Het kom allemaal voorbij tijdens deze ouderwetse rave van De Afdeling. Dus trek je gympies maar weer aan voor een knalfeest aan de Amstel!

Ook op HD is van talent bijna geen sprake meer. Zowel Shadowphaxx als Silvio Aquila hebben al een jarenlange podiumervaring in het Harddance circuit. Ashley K stond net als Shadowphaxx reeds op Q-base en Defqon 1. En tja. JP! Wat kan er nog over de man gezegd worden? Mr. HQ himself zal jullie trakteren op zijn eigenwijze mix van Harddance, Hardhouse en oude Hardstyle.

Check ook voor muziek van de HD DJ's Mixcloud.com.

Win deel II
Wil je gratis naar Afdeling:HD? Ook dat kan, want ook voor HD komt er zo'n mooie trailer aan. Bovendien wordt onder de bezoekers van Afdeling:Breek kaarten voor HD verloot. Ben je dus veelzijdig en wil je naar beide feesten? Dan is dit je kans! Houd voor updates Facebook.com in de gaten en meld je aan voor de mailinglist.

1 opmerking

JP! :)