Partyflock
 
­

Met Xtra Large knallend 2004 in!

gepubliceerd door , op
afbeelding Met Xtra Large knallend 2004 in!
FeestXtra Large · New Year Special
Datumzaterdag 3 januari 2004
LocatieKingdom the Venue
Deze Zaterdag knallend het nieuwe jaar in met Xtra Large! Xtra Large is een groot begrip geworden in de dansscène. Na een jaar dat wij de intrek op de Jan van Galenstraat, is het elke Zaterdag wel duidelijk geworden dat Xtra Large een van de Nederlands beste clubavonden is. Dat vieren wij de maand januari weer met spetterende line-ups en een bijzondere mooie flyer.

3 Januari hebben wij een heleboel voor jullie in petto. Deze speciale datum wordt onze New Years Drink Special! De eerste datum in het nieuwe jaar 2004 moet gevierd worden, en omdat wij onze trouwe fans geen O&N avond konden bieden, vieren wij het nieuwe jaar deze Zaterdag. Onze special zal natuurlijk zoals je het van ons gewend bent weer met een spectaculaire dansact zijn, met weirdo’s op stelten en vele gekkigheid waar je met stomheid verbaasd naar zit te kijken. Onze line-up zal je ook weer met stomheid gaan verbazen, want al onze geweldige regulars zullen jullie opnieuw het O&N-gevoel doen terug geven met een knipoogje naar het nieuwe jaar. Onze Precision, Astrid, Onne, Marc van Bekkum en RV zullen de vuurwerk weer doen knallen! Helaas konden wij afgelopen Zaterdag wegens de drukte van Kerst niet op tijd onze Buddha-decoratie geleverd krijgen, maar deze geweldige decoratie krijgen jullie zeker nog te goed van ons! Wordt vervolgd…

Hou verder onze flyer en onze verdere ontwikkelingen in de XL goed in de gaten, want wij hebben veel geweldige programma’s, ideeën en goede visies in verschiet. In januari 2004 zullen wij nog een special Xtra Erotic avond hebben, met een tweede zaal die gehost zal worden door Club Organza. Een special Birthdayparty met 2 favoriete, bekende regulars die hun verjaardag zullen vieren in ons clubje. En er zal nog een avond plaats vinden waar de stuur zal gegeven worden aan een welbekende dj, die helemaal vanuit Engeland overkomt. Don’t miss out and we keep intouch….

Xtra Large
Jan van Galenstraat 6-10
Voor meer info www.xtralarge.nl

13 opmerkingen

Olé! Weer even RV supporten, heb er zin in!
de man with the plan!!!
Gezellig!!! Ik heb er weer zin in!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
aahhhhh RV rulezz!! ik ben zeker weer van de partij!! leuke afsluiter van de kerst/O&N periode!!


oh ruub, waar blijven mij goodies :D
laatste aanpassing
 
:bounce:
 
RV heeft altijd plans:P
RV for recident!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Gezellig een nieuwjaarsborrel drinken! Ben er trouwens de 17e ook bij met Xtra Erotic.­ Past precies in mijn straatje, misschien nog met wat darkrooms net zoals bij Unique???
 
Werkzaam bij Struikgewas
tis dat ik gewond ben
laatste aanpassing
 
leuke club.....­
 
ik ga mee met Jeff Bounce:D