Partyflock
 
­ Nederland

Luiz David invites Alan Fitzpatrick

gepubliceerd door , op
Allereerst wil de Luiz David crew iedereen bedanken voor een knallende 2nd Year Anniversary afgelopen 10 december. Wat een avond en wat een sfeer, echt geniaal! Dit is waar Luiz David voor staat en in 2012 gaat het door, thnx voor de support!

Op 14 januari is Luiz David alweer terug in de Sugar Factory en om het nieuwe jaar echt goed in te luiden, is er wel een hele speciale gast uitgenodigd. Niemand minder dan Alan Fitzpatrick komt deze avond afsluiten! Yes! Deze Engelse techno sensatie brak in 2009 door bij het grote publiek en sindsdien gaat deze man skyhigh. Alan is onderdeel van Adam Beyer's legendarische Drumcode label en toen hij daarop zijn debuutalbum uitbracht in 2009 was hij de allereerste met een album release op Drumcode sinds 2005(!). Dit zegt wel wat over de status die deze man geniet bij Mr Awakenings himself. Zet hiernaast zijn remix duties bij voor onder andere Len Faki, Dubfire, Cari Lekebusch, Joseph Capriati en natuurlijk Adam zelf, dan begrijp je wel dat Luiz David heel erg trots is. Zet jullie schrap want dit beloofd een afsluiter te worden zoals een afsluiter hoort te zijn, opzwepend, energiek en vol met hoogtepunten, heel veel zin in!

Luiz David hecht veel waarde aan eerdere samenwerkingen en daarom was er eigenlijk geen seconde twijfel over wie deze avond zou moeten openen: 'huisvriend' Milo Moraes natuurlijk! Milo en Luiz David gaan way back en recent heeft hij afgelopen zomer op Luiz David Festival Afterparty de Akhnaton letterlijk on fire gezet. Deze Utrechtse local heeft na het winnen van de TWSTdDJ-contest de stijgende lijn alleen maar doorgezet en was te bewonderen op festivals als Rockit Open Air, Obsession Outdoor en KrancK im Felde, residencies bij Club Poema RAW, Sugar Factory en Studio 80. Milo delivers a 100% of the time, every time!

Ja, wat moet er eigenlijk nog gezegd worden over Le Point? Sinds deze man het middelste slot heeft overgenomen op Luiz David heeft hij er elke keer voor gezorgd dat werkelijk iedereen uit zijn plaat gaat! Met als voorlopig hoogtepunt zijn set voor Axel Karakasis. Holy shit! Nu mag hij weer precies hetzelfde gaan doen voor Alan Fitzpatrick en je weet nu al wat voor taferelen dat voor de dj booth gaat opleveren!

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Zie jullie allemaal 14 januari @ the Sugar Factory!