Partyflock
 

Progressive Room Clubnights in Club One

gepubliceerd door , op
Progressive Room
16 december 2011
Denk terug aan de club-avonden waar het ging om de geweldige sfeer en de lekkere muziek. dp-events gaat vanaf februari 2012 iedere maand in Club One te Woerden dit soort avonden organiseren onder de naam Progressive Room Clubnight. Geen thema-avonden of dresscodes. Gewoon de kleding aan waar je je het lekkerst in voelt. Avonden waar leuke gezellige mensen elkaar treffen in een mooie ambiance, waar de DJ's zorgen voor een weloverwogen en goed opgebouwde muzikale ervaring. De data van deze avonden is te vinden op de website: DP-events.nl.

Wat kun je verwachten?
Progressive House in al haar facetten: soms diep en groovy, melodieus en inspirerend. Soms rauw, ruig en opzwepend. Net waar het moment om vraagt. Uitgebalanceerde DJ-sets van anderhalf uur en langer, waarin de dj's weer echt iets kunnen vertellen. In plaats van de, soms maar, 45 minuten die nu gebruikelijk zijn, waarin elke DJ meteen wil pieken en alleen maar zijn 'klappers' draait. De vaste dj's Santito, Renji, Roberto Stecini en D'fault zullen je iedere editie meenemen op een reis door het hele spectrum van progressive house met voor ieder wat wils.

Deze clubnights gaan plaatsvinden in de schitterend verbouwde Club One te Woerden, waar het aan werkelijk niets ontbreekt: De club is chic en fris, in wit met paarse accenten. Je waant je bijna in een hippe club op Ibiza of in een grote wereldstad. De niveauverschillen in de dansvloer maken de zaal erg sfeervol en door de 2 grote bars kun je snel bediend worden. De nieuwste apparatuur inclusief superdik geluid maken de club helemaal af.

De prijzen van de consumpties zijn betaalbaar met € 2,50 per munt. Er zijn ruim 400 gratis parkeerplaatsen voor de deur en er is uiteraard vriendelijk personeel en goede beveiliging. Geen voorverkoop, earlybirds, gastenlijst en ons-kent-ons. Voor slechts € 10,- per persoon aan de deur heb je een geweldige avond, want een kwalitatieve avond uit hoeft niet duur te zijn.

De data van de club-avonden voor de eerste helft van 2012 zijn: 11 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 16 juni 2012.

13 opmerkingen

 
Artiest Renji
Whooooo-hoooo!!

:bounce:
 
ziet er super uit,succes
 
Artiest MizzFi
Mmmmmjammmmmieeeeee! !!!!!
Poging 312 om er nog iets van te maken....
Als er 1 'club' veel geswitched is van naam/concept is deze t wel....
 
Heb mij daar in ieder geval nog nooit verveeld.....
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 januari 2012 om 17:30:
Heb mij daar in ieder geval nog nooit verveeld.....


Gaat nu ook niet gebeuren, als je er bent natuurlijk.... :lol:
:cheer: Wat een lekkers om naar uit te kijken (y)
Poging 312?? Als je een feestje bouwt met zulke enthousiaste dj's..zet je zelfs een saaie loods op zijn kop!! Wieieooow! Zin in