Partyflock
 
­

Vintage Vegas in Patronaat met Oud en Nieuw

anoniem gepubliceerd op
Na NYE 2011 Dynamite Disco reist Patronaat dit jaar op oudejaarsavond af naar Vintage Vegas: een gezandstraalde party oase, waar het wel altijd goud is, maar net niet meer glimt. Ruig opgefeest, maar nog lang niet klaar om te stoppen. Binnen heb je niet door of het buiten dag of nacht is, want dit gaat door from dusk till dawn. Vintage Vegas heeft drie ruimtes die allen met dezelfde ticket toegankelijk zijn.

De grote zaal is Vintage Vegas main hall. Als hoofdact staan de moderne Elvis klonen van Memphis Maniacs op het podium en met een volledige live band verrichten zij ingenieus muzikaal knip- en plakwerk. Dit levert ontzettend dansbare en explosieve mashups op, met onverwachte combinaties van alle soorten hits. De dj's van de avond, Stylus DJ's team (ft. Giel Beelen), Kuddedieren (Club Colombo) en Paullie (LOS!), gaan muzikaal alle kanten op en trekken alles uit de kast om er een dik feest van te maken. Vivááá Las Vegas!

Een partystad heeft energie nodig. Onderstroom neemt je in de kleine zaal mee naar een oude elektriciteitscentrale voor een nacht lang knallen op een stevig potje techno. Rauw, industrieel en toch zoveel warmte en liefde op de dansvloer. Met techno kan het en Onderstroom haalt uit Duitsland Robert Babicz, FORMAT-kopstuk Juan Sanchez en residents Mark Boon en Flying Circus.

Voor het betere Fear & Loathing werk kun je terecht in het chillout café, waar Plafonddienst de dienst uitmaakt met psychedelische visuals en beats om op te spacen. Even niet knallen, maar dienst op het plafonnetje, met atmosferische dubstep, soulvolle hiphop en laidback dreampop chillwave. Achter de decks Full Crate (22tracks), Amerikaanse beatsmeder Hypha (live), future bass prodigies Know V.A., een soulvolle late night set door Moes (eerder bekend als dj Spliph), Sefs en Riff Raff.

Slenter over The Strip en trouw met je lover voor de avond bij de Graceland Wedding Chapel. Deze Elvis-ambtenaren weigeren niemand en je huwelijk is de volgende dag 100% gegarandeerd niet rechtsgeldig. Je kunt je verder vol laten gieten bij de Champagne Truckstop, of doe mee aan de casino spellen.

4 opmerkingen

Tof artwork (Y)
 
Gave Flyer