Partyflock
 
­ Nederland

Schranz Anders! maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Op 6 april 2012 is Schranz Anders! terug met een keiharde nieuwe editie. Na het knallende succes van de eerste editie wijkt de organisatie LB Events dit keer uit naar het grotere Eindelijk Weer. Zoals de bezoekers van de eerste editie hebben kunnen ervaren staat Schranz Anders! voor het rauwe Hard techno, Schranz en Industrial werk! Op Schranz Anders! zul je geen afgemeten melodietjes horen, geen aansteker in de lucht momentjes meemaken en is de sfeer niet afhankelijk van het aantal handjes in de lucht momenten. Denk jij dit aan te kunnen? Dan nodigt LB Events jou uit voor de keiharde en rauwe nieuwe editie van Schranz Anders!.

Line-up
Schranz Anders! heeft voor deze editie gekozen voor een line-up met nieuwe, maar ook vertrouwde gezichten uit binnen- en buitenland. Net als de vorige editie wordt ook deze Schranz Anders! gekenmerkt door de opbouw van Hard techno en Schranz naar Industrial hardcore waarbij de volgende artiesten acte de presence zullen geven:

Daniela Haverbeck (1,5 uur set)
DaY-már (1,5 uur set)
Sandy Warez (1,5 uur set)
The Outside Agency (1,5 uur set)
J-Roon & Kosmix
Daniel San vs Netanyahu

Hosted by Mc Justice

De locatie
Voor deze editie van Schranz Anders! is gekozen voor de locatie Eindelijk Weer in Almere. Eindelijk Weer biedt een grote capaciteit qua bezoekers en ruimte waardoor er ook op deze editie weer grootst uitgepakt kan worden met verlichting, lasershows en visuals!
Daarnaast ligt Eindelijk Weer direct aan een gigantisch parkeerterrein waardoor je je auto direct voor de deur kwijt kan. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen enkel probleem: Eindelijk Weer ligt op slechts 1 minuutje lopen van Almere Centraal.

Tickets
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via Ticketscript en Schranz Anders.nl. Koop je je tickets liever in de winkel? Geen nood: tickets voor Schranz Anders! zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops in Nederland en België.

10 opmerkingen

 
Artiest Ghost Dog
setjes van 1,5 _0_
stoer feestje
Was de vorige keer goed bevallen, en de namen voor komende editie liegen er niet om!:k
 
Dat is een machtige line-up:O
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
zowiezoo weer aanwezig :D !
1e editie gemist dus ga er zeker bij zijn dit keer!
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Dikke line up zeg! (Y)
Uitspraak van verwijderd op zondag 18 december 2011 om 12:13:
setjes van 1,5


Zeker (Y)
Een setje van 1,5 is nice :)
En omdat Cloud9 nix meer doet ......(erg jammer)
Ga ik dit feest eens bezoeken !!!
Aan de line-up zal het niet liggen heren , die ziet er heel goed uit !!!