Partyflock
 
­ Nederland

IJsselstein is er keihard klaar voor

gepubliceerd door , op
Nog een maandje en dan kunnen de deuren eindelijk open gaan voor het feest waar heel veel liefhebbers toch al naar uitkijken. Die conclusie werd gebaseerd op de early bird verkoop van afgelopen periode. Als één ding zeker is, dan is het wel het feit dat Club Onz een knallende start maakt in 2012 met "Rebels on Rampage".

Tot aan pakjes avond (5 December) konden de vroege vogels onder jullie early bird tickets aanschaffen waarmee ze toegang zouden krijgen voor 2 personen deze avond. Na de bekendmaking van deze 2 voor de prijs van 1 actie vlogen de early bird tickets als warme banketstaven over de balie tijdens de goedheiligman dagen. Zowel uit de regio maar ook ver daarbuiten is het feest "Rebels on Rampage" dus al goed opgemerkt en daar is zowel de organisatie als Club Onz blij mee.

"Rebels on Rampage" is een op hardcore muziek gebaseerd evenement. De artiesten die openen zullen beginnen met een early hardcore set wat later zal overvloeien in commerciële mainstream. Vanuit de mainstream zullen de headliners steeds exclusiever hun eigen verhaal gaan vertellen wat af en toe zal uitmonden in industrial hardcore en stevige darkcore. Vooral het laatste uur van dit evenement zal behoorlijk heftig tekeer gaan met de populairste frenchcore en de hardste terror stampers uit het assortiment waarmee het jaar 2012 ingeluid hoort te worden. Verder zal het geluid tip top in orde zijn waardoor de sets van alle artiesten luid en duidelijk overkomen op het publiek, visueel zal het publiek ook tevreden gesteld gaan worden in Club Onz met dank aan een LJ.

Om een nog beter beeld te creëren bij deze avond heeft de organisatie de timetable alvast vrijgegeven:



De early bird actie mag dan wel voorbij zijn maar er zijn nog normale voorverkoop kaarten beschikbaar voor een wel heel aantrekkelijk bedrag van € 10,00. Deze kaarten kan je gewoon makkelijk en snel bestellen middels Ticketscript en de daarbij behorende verkoop punten Freerecordshop. Voor de late beslissers: kaarten aan de deur zullen € 15,00 zijn zolang de capaciteit dat toe laat, wacht dus niet al te lang met naar binnen gaan.

Club Onz opent haar deuren dus om 23:00 maar moet de entree deuren ook weer sluiten om 02:00 wegens de plaatselijke gemeentelijke vorderingen. Wacht dus niet al te lang met het naar binnen gaan en wees dus op tijd!

Club Onz ligt centraal gelegen in het centrum van IJsselstein, biedt (gratis) ruime parkeer mogelijkheden rondom de locatie en is makkelijk bereikbaar. IJsselstein (Nieuwegein) ligt gelegen aan de snelwegen: A2, A27 en de A12. Verder is het centrum van IJsselstein ook voorzien van een tramstation.

Namens Club Onz en de organisatie alvast fijne dagen toegewenst en ze hopen jullie allemaal te zien vrijdag de dertiende bij "Rebels on Rampage".

8 opmerkingen

 
Artiest Noizerazor
jaja ijsselstein staat weer op de kaart!:D
Laat 2012 nog voor veel verassingen zorgen dan in deze regio! :respect:
 
zo hoort het! net als vroeger!:D IJsselstein is Hardcore!!:D
in ieder geval wel lekker dichtbij :P
voor mij niet zo dichtbij maar boei me geen fok :D hahahaha
Uitspraak van $p!gT op vrijdag 16 december 2011 om 09:58:
voor mij niet zo dichtbij maar boei me geen fok


ik vanuit arnhem:P
 
Word een best avondje dit!!