Partyflock
 
­

Star Beach on Tour telt af voor Noa

anoniem gepubliceerd op
flyer Star Beach on Tour
FeestStar Beach on Tour · The Star Beach winter compilation cd release party
Datumzaterdag 26 november 2011
LocatieNoa
Zaterdagavond 26 november. Je zit thuis met je vrienden en je hebt zin om te feesten. Je salaris is net gestort en je kunt niet wachten om gas te geven op een goed feest. En dan is er maar plek waar je naar toe moet: Starbeach on Tour in één van de mooiste clubs van Nederland; Club Noa, Leeuwarden. Starbeach on Tour heeft namelijk niemand minder dan The Flexican ft. MC Sef, Leroy Styles, Ricky Rivaro, Jaz von D, Roga, Les Davis en Norman Soares. Dat kan niet anders dan los gaan!

Nergens anders is deze avond zo'n dik house feest dus dat beloofd een gezellig druk feest te gaan worden. Je vertrekt met je vrienden richting Club Noa en hoopt daar 1 van de eerste 200 bezoekers te zijn. Want Starbeach geeft namelijk de eerste 200 bezoekers de officiële Starbeach Music compilatie cd, mixed by Benny Rodrigues. Eenmaal binnen is het feest al lekker op gang. Deze avond blijkt ook nog de release party van de nieuwe Starbeach compilatie te zijn. Na Quintino, heeft dit jaar Noa's held Jaz von D de mix voor zijn rekening genomen. Te gek! Veel mensen die op Starbeach hebben gewerkt, zijn er ook en je komt oude bekenden tegen. De sfeer zit er goed in en je vrienden en jij hebben de avond van jullie leven.

Inmiddels is het 05:00 uur. Je vrienden en jij gaan naar buiten om vervolgens Naar Huis te gaan. Nog uitgelaten praten jullie na over de avond en jullie zijn het er allemaal over eens; dit is een avond om nooit te vergeten.
Alle voorgaande edities in Noa waren een doorslaand succes, dus kom gezellig op tijd! En wil je je geheugen even opfrissen over hoe het er ook alweer aan toe gaat tijdens de Starbeach events? Kijk dan hier:

Tot zaterdag 26 november!

Line up:

The Flexican ft. MC Sef
Leroy Styles
Ricky Rivaro
Jaz von D
Norman Soares
MC Roga
Les Davis