Partyflock

Michel de Hey met een vier uur durende set

 

Michel de Hey met een vier uur durende set

gepubliceerd door , op
Zaterdag 3 december zal Club Club Seven in Den Haag weer eens ouderwets knallen tot in de late uurtjes! Niemand minder dan Michel de Hey zal het monumentale pand aan de Prinsegracht met een 4-uur durende set komen verwennen en ook de rest van de line-up staat garant voor spektakel met Considerit Done (Restreaked ), Joachim, Rich@rd, Mikee Martillo en Haagse LaDs legend Ramon voor een muzikaal top avondje!

Michel de Hey is al sinds 1986 bezig om het publiek wereldwijd te voorzien van zijn technotunes en zijn aantal fans blijft dan ook constant toenemen. Afgelopen zomer weer was hij present in binnen- en buitenland op de grote evenementen en bekende clubs, en daarom is Club Club Seven dan ook erg trots deze man weer te mogen verwelkomen aan de Prinsegracht 14 in Den Haag!

Een primeur deze avond is dat Considerit Done en Joachim eenmalig de handen ineenslaan om de zaak is even flink op te warmen. Considerit Done hoeft met zijn naam geen uitleg meer en de technici van Club Club Seven zijn al weken onrustig over de apparatuur die Joachim nu weer meeneemt voor zijn Live set, vast staat is dat een beter begin van de avond niet te wensen is.

Geen ouderwets avondje Club Club Seven zonder Mikee Martillo, jaren een sterke kracht achter vele topavonden in de oude One Four, en daarom werd het hoog tijd om de verloren zoon weer een keer naar Club Club Seven te halen. Samen met Rich@rd zal hij de bovenzaal warm draaien.

Voor de oude garde van Den Haag geen feest zonder Ramon. Wekelijks stond de LaDs afgeladen om de nieuwste tracks te horen en zijn mixtapes te bemachtigen. Met Ramon zal er dan ook voor gezorgd worden dat oude tijden herleefd worden.