Partyflock
 
­

Final info en timetable Shock your Senses · 10 December

anoniem gepubliceerd op
Zaterdag 10 december staat het Patronaat volledig in het teken van hardstyle. Vanaf 22.00 uur kan er genoten worden van acht nationale en internationale top artiesten. De opbouw is inmiddels gestart en het is tijd om de timetable bekend te maken. Verder staan hieronder nog een aantal zaken die voor de bezoekers van 'Shock your Senses' van belang zijn.Hardstyle Stage | Main
22:00 tot 22:30 Dozer
22:30 tot 23:30 Dozer vs Nagoom
23:30 tot 23:45 Openingshow
23:45 tot 00:30 Zentiments vs Bass Modulators
00:30 tot 00:45 Bass Modulators
00:45 tot 01:15 Bass Modulators vs Tatanka
01:15 tot 02:15 Tatanka
02:15 tot 03:00 Ran-D
03:00 tot 03:45 Bass Modulators & Ran-D
MC Villian

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket voor 'Shock your Senses' hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:
  • Toegang tot het V.I.P. platform waar je een panoramisch zicht op de boksring hebt.
  • Speciale V.I.P ingang
  • Meet and greet met dj's
  • Bij aankoop van 5 V.I.P. kaarten, gratis fles champagne
  • Exclusieve V.I.P bar
  • Gratis hapjes
  • Gratis garderobe

De VIP ingang is gelegen aan de voorkant van het Patronaat. Om zeker te zijn dat je door de goede deur terecht komt, kun je de borden 'VIP' volgen.

Fear fm radio
Shock your senses 2011 wordt live uitgezonden via Fear Fm radio. Deze is het gehele avond/nacht te beluisteren via de stream op de Fear Fm website: www.fear.fm Stem dus thuis af om zo in de juiste stemming te komen

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Het meenemen van een professionele filmcamera is niet toegestaan.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Tijden
Bijna alle kaarten zijn in de voorverkoop verkocht . Aangezien het heel druk gaat worden, vraagt de organisatie je al voor 22.00 in de rij voor het Patronaat te gaan staan.

Roken
Sinds vier jaar zijn de Nederlandse horeca, sport, kunst en cultuur rookvrij. Ook indoor locaties worden gezien als horeca gelegenheid en hier geldt tevens het rookverbod. In het Patronaat is een aparte rookruimte om de rokers tegemoet te komen.

Parkeren
In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Op vijf minuten loopafstand kunt u parkeren in de parkeergarage Raaks of de Kamp.

Kaartverkoop
Prosperity productions heeft inmiddels door laten schemeren dat de voorverkoop hard gaat en dat ze naar alle waarschijnlijkheid wel door alle kaarten heen raakt. Koop dus in de voorverkoop je kaarten om 100% zeker te zijn. Prosperity productions houdt natuurlijk wel een aantal kaarten beschikbaar voor de late beslissers.

Openbaar Vervoer
Vanuit Station NS Haarlem: Vanaf de voorkant van het station, rechts langs busstation lopen Kruisweg in - rechtdoor lopen, gaat over in Kruisstraat - bij HEMA rechtdoor Barteljorisstraat in - aan eind (voor je Grote Markt opgaat!) rechtsaf de Zijlstraat in -helemaal uitlopen tot je aan het einde op een gracht stuit, voetgangersbrug over water oversteken, links aan de overkant van het water ligt Patronaat. Check www.9292ov.nl voor jouw persoonlijke reisschema.

Prosperity productions presents San Quentin Festival 2-6-2012
The Elite of the Hardstyle performers will be playing on the beach of Zandvoort! Stay tuned and be prepared for this stunning Hardstyle Outdoor festival! More info about the event will be announced in december! The ticket sale will start on Saturday (Dec 10th) at 10:00 via ticketscript. Read more!

2 opmerkingen

 
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar via:

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/ZQW95K8U/eid/114104