Partyflock
 
­ Nederland

Club Night Strand West

gepubliceerd door , op
Strand West in Amsterdam heeft nieuwe eigenaren en gaat op zaterdag 26 november aanstaande uitpakken met haar tweede Club Night. Na de succesvolle en zeer gezellige eerste Club Night, met Daniel Sanchez en Olivier Weiter, staat nu een andere internationale naam van Hollandse bodem in de schijnwerpers. Edwin Oosterwal zal ' acte de presence' geven met een drie uur durende set en daarmee deze unieke locatie in de Houthavens omtoveren tot een waar danspaleis.

Edwin Oosterwal is DJ/producer is fameus om zijn creatieve en strakke producties en heeft zijn kunsten vertoond bij o.a. Awakenings, Fabric, Panoramabar en Welcome to the Future. Hij wordt gezien als de muzikale wederhelft van Joris Voorn. Samen leiden ze met Rejected en Green twee toplabels in de elektronische dance industrie.

Naast deze fijne en sympathieke publiekstrekker zal Sirena de avond openen en alle vroege bezoekers op haar wenken bedienen. Zij is een vermaard journaliste in de dance scene die vrijwel elke top DJ heeft geïnterviewd en bijvoorbeeld ook het gezicht vormt van Amsterdam Dance Events. Na jaren muziek in beeld te hebben gebracht, betreedt ze nu zelf het podium (onder andere 90 Watts) en laat ze betoverende klanken uit de boxen knallen. She is a coming lady!

Club Night Strand West is een heerlijke Amsterdamse avond met een rauw randje en een super relaxte sfeer. Alle dance freaks zijn van 21.00 tot 03.00 uur welkom aan de Stravangerweg 900 om tussen andere gezellige mensen volledig los te gaan! Drank-technisch biedt Strand West deze avond ook iets vernieuwends en verfrissends aan, namelijk Hype Energy Drinks in verschillende smaken die "met alles te mixen zijn".

Kaarten voor dit evenement kunnen verkregen worden via www.strand-west.nl, Facebook: 'Club Night Strand West', Free Record Shop (voorverkoop 10 Euro + consumptie) of aan de deur (12,50 Euro).