Partyflock
 
­ Nederland

Carnivale met Audiofly

gepubliceerd door , op
Carnivale
27 oktober 2011
Vrijdag 25 november is het weer zo ver: dan opent AIR haar deuren voor Carnivale. Na een uiterst geslaagd jaar, waarin Carnivale zowel op festival- als clubgebied floreerde, is het de hoogste tijd voor het volgende deel van de Carnivale saga.

Op muzikaal gebied staat zoals gewoonlijk iets moois in de planning. Voor deze bijzondere editie komt Audiofly op bezoek. Deze Spaans Engelse act heeft in de loop der jaren een aantal ijzersterke platen uitgebracht, onder andere op het gerenommeerde label 'Get Physical Music'. Zo terroriseerde Audiofly met hun 'Fela' en '6 Degrees' EP menig dansvloer dit jaar. Maar ook hun DJ-act behoort tot de vaste prik onder liefhebbers. Audiofly's sound omschrijft zich het best als een harmonieus huwelijk, waarbij diepte en groove elkaar naadloos vinden. Superlatieven blijven achterwege, want die doen Audiofly tekort. Kortom, Amsterdam mag haar borst natmaken met de komst van Audiofly.

De ondersteuning voor Audiofly komt zoals gebruikelijk van eigen bodem. Ditmaal maakt Lauhaus zijn opwachting. Zijn eigen labels 'Soweso' en 'We Dig. Music' doen het goed. Verder geniet de ongekroonde remix-koning van Amsterdam ook van veel aanzien in het buitenland. Zo behoort hij inmiddels tot de 'inner circle' van Steve Lawler's 'Viva Music'. Het staat vast dat deze Carnivale vriend van het eerste uur zal laten horen waarom hij tot de vaderlandse top gerekend dient worden.

Wouter de Moor gaat op deze avond zijn langverwachte debuut bij Carnivale maken. Hij geldt als een uitzondering op de regel. Ooit in het hoofdstedelijke nachtleven neergezet als aanstormend talent - maar daar waar vele voorgangers de vervolgstap in hun carrière niet wisten te maken, lukte het Wouter wel. Met als gevolg een serie goed ontvangen releases op labels als 'Bla Bla Records' en 'Remote Area'. Is het eind al in zicht? Nee, nog lang niet!

Het tweede Carnivale debuut komt tijdens deze editie op naam van het talentvolle duo Audiobirdz. Verder zal de vertrouwde Carnivale resident sound uiteraard ook in volle glorie uitgedragen worden, ditmaal namens LoPoll en Jop & Jordi.

Al met al zijn alle factoren aanwezig om van vrijdag 25 november weer een Carnivalesque avontuur te maken. Zorg dat je erbij bent, want 2011 wordt zonder twijfel op een meer dan gepaste wijze afgesloten!

Tot de 25e, tot in AIR!