Partyflock
 
­ Nederland

1 Januari 2012 New Years Wish in Central Studios
Spectaculaire act met Patricia Paay & friends

gepubliceerd door , op
Tijd voor eens iets echt nieuws! Zondag 1 januari in de Central Studios in Utrecht komen Full Moon, Little Sins, Nachtboetiek en F.L.I.R.T. van Patricia Paay op verzoek van velen met een compleet vernieuwend en totaal ander concept om het nieuwe jaar een stevige kick-off te geven. Samen hebben zij decennia aan ervaring opgebouwd en 2012 New Years Wish is het resultaat. Want partyminded Nederland wil wel eens wat anders, iets geks, iets gaafs, iets cools, iets geweldigs, kortom een 1 januari feest om je vingers bij af te likken!



Speciale act met Patricia!
Patricia Paay zal op deze avond een spectaculaire act geven! Om deze act nog meer allure te geven is de organisatie bezig om beroemde artiesten uit binnen- en buitenland naar Nederland te halen, om samen met Patricia deze sensationele show te begeleiden.

Nieuwjaars wensen
The first, greatest, most sexy banging and utterly classiest xxl large new years party! De flyer spreekt voor zich, deze organisaties beloven heel wat en gaan dat op 1 januari in Utrecht ook waarmaken. Are you ready for something new? De makers van 2012 New Years Wish zijn nu al laaiend enthousiast. Een nieuwe locatie en een unieke samenwerking tussen een aantal toporganisaties die weten waar ze het over hebben, dat kan wel eens een onverwacht spectaculair resultaat hebben.

Super early bird bijna uitverkocht!
Vanwege de uitzending op BNN afgelopen zondag, waar het ging over het 1 januari feest, zijn de Super Early Bird tickets bijna uitverkocht! Heb jij ook zin om het nieuwe jaar iets lekker anders en nieuw te doen? Laat je dan verleiden door het avontuur en koop nu nog 1 van de laatste Super early bird tickets voor maar 20 euro in de voorverkoop. Wees snel want Op=Op!

Get your tickets here:
Paylogic
Easyticket
Seedance

Daarna ben je nog niet veel kwijt want voor maar € 24,75 voor een gewoon en € 55,- voor een VIP ticket (de VIP area wordt gehost door niemand minder dan Patricia Paay zelf) ben je in de voorverkoop al klaar voor 1 januari.

Rockende line-up 1 januari
Wat er allemaal te beleven zal zijn in de Central Studios op 1 januari houden de organisaties nog even in een mysterieuze nevel verhult, maar ze laten wel weten dat ze het bijna niet meer voor zich kunnen houden. Om wel alvast een indruk te geven verklappen ze nu alvast de line-up en die is inderdaad verrassend en verfrissend! Wil je rockend en geprikkeld door alle nieuw ervaringen aan 2012 beginnen? Check dan maar eens wat Full Moon, Nachtboetiek, Little Sins en F.L.I.R.T samen voor je in petto hebben.



Verdeeld over verschillende areas in de Central Studios zullen zij het feest gaan maken met een mix aan stijlen en drives die je van top tot teen oplaadt en ervoor zal zorgen dat je niet stil kan blijven staan. Eindelijk wat nieuws! Laat jouw jaar gek, gaaf en geweldig beginnen met 2012 New Years Wish. Mis het feest niet, want 2012 heeft leuke verrassingen in petto voor jou!

Maak kans op 10x2 gastenlijstplekken!
Wat moet je doen? Heel simpel. Zet de 2 onderstaande feesten in je Partyflockagenda op 'zeker weten' en de winnaars zullen willekeurig door de organisatie uit de agenda worden getrokken. Begin volgende week zullen de winnaars al bekend worden gemaakt voor Full Moon.

Zet deze feesten nu in jouw Partyflockagenda:

Full Moon – zaterdag 19 maart @ The Sand
2012 New Years Wish – zondag 1 januari @ Central Studios

22 opmerkingen

ik ga flippen.. :roflol: poetisch hoor :D
 
Artiest Spiderhead
had het gezien ja in spuiten en slikken ;)
gatverdamme
En ook weer een feest waar je vergezeld moet zijn van een dame. Ppfffff. Maar goed. Met die recensies van hun laatste feest,wil je ook hier niet naartoe. :-s
laatste aanpassing
Nou maar hopen dat ik niet in het buitenland zit einde dit jaar en wel bij dit feest aanwezig kan zijn lijkt me super gaaf
Artiest {SHOWLIST artist 50699, 106, 18513}
word vet full moon,nachtboetiek,little sins,xtra large,the first xxl en natuurlijk flirt wat een combi :):):):)
He boyed het is ook van nachtboetiek en ls events ik doe de productie licht geluid enz patricia doet alleen reclame maken op radio en tv wat een goeie promotie he;)
Die promo is kijhard goed ja

Dit gaat weer als nooit anders hard en steengoed worden.

Wij hopen er alleen bij te kunnen zijn en dat we niet weer in het buitenland zitten
laatste aanpassing
Uitspraak van Kinky Lady op dinsdag 8 november 2011 om 18:48:
dat ik niet in het buitenland zit einde dit jaar


Wij schatje wij
 
Wordt een Topfeest, line-up helemaal goed en dat in een schitterende locatie.

We zijn er zeker bij en gaan ervan uit dat de organisatie ons weer een verrassende nacht gaat bezorgen.

Heel veel plezier met de voorbereidingen, wij zijn er bij!!!
Leuk dat er een laserfoto van 030 Laser bij staat! Gaan hun ook de lasers leveren? Die gasten zijn goed!!! ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
check de lasers bij full moon;)
 
Vet vet vet gewoon lekker en gezellig
Mooi feest gewoon... Maar alleen als je ECHT van FEESTEN houd!!
 
Werkzaam bij Afterdreams
gaat helemaal geweldig worden!!:cheer:

 
Wat zou ik die Patricia Paay graag een ontzettende l.. geven!
We kunnen in iedergeval het nieuwe jaar:bounce: beginnen:respect:

Komen zeker even een niewjaars dansje maken
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!! zin in!
Nou we weten in iedergeval waar we naar toe gaan 1 Januarie, wat een feest zeg, te veel om op te noemen, zeker kaartjes halen, laat 2012 maar beginnen
Private VIP table

Beleef 2012 New Years Wish in stijl! Samen met 5 vrienden zul jij het ultieme VIP gevoel ervaren met tasty cocktails en luxe onder het genot van de lekkerste muziek.... Je wordt door ons compleet in de watten gelegd. Tevens wordt de VIP area gehost door Patricia Paay and celebrities!

Een private VIP table 2012 New Years Wish biedt jou:
-Een private table all night long.
-Entrance to the 2012 New Years Wish party for 6 people.
-2 flessen sterke drank naar keuze.
-Enough soft drinks all night long to mix the tastiest cocktails!

Reserveer nu hier een van de limited private VIP tables:
https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=32515&point_of_sale_id=69
2 kaartjes te koop - kunnen helaas niet - 06-53392338